Ja kiedyś jeszcze przed update,jeszcze wtedy steal helmet wyglądał jak wielkie gówno,jestem moim knightem na 13levie na ghoulach i slimach pod ab i jestem se w takim wąskim tunelu, miałem na sobie słabe (bardzo słabe) uzbrojenie i chciałem zobaczyć jak mi pójdzie,więc jestem w tym tunelu i ghoul mi wyskakuje a nagle za nim zobaczyłem dead humana i koło niego leżał steal helmet(już miałem jednego w dp)to se ide na tego ghoula a zdrugiej strony jakiś pall na 15 levie mnie blokuje,wżąłem steala, i ghoul i ten pall mnie zaczęli walić to padłem (straciłem steala)ostatecznie zabił mnie ten pall, jak się odrodziłem to od razu do wszystkick kumpli z reala zaczynam nawijać(wszyscy w cafejce graliśmy)
I był tam jeden z moich kumpli(sorc na 16)i nie pozwalał kolesiowi wyjść, a my z resztą

ja,pall na 15,jeszcze jeden sorc na 13,druid na 14)i idziemy ja już z wyjściowym uzbrojeniem,wchodzimy tam i ten sorc co kolesia pilnował miał deada, ale po chwili się zalogował i nam powiedział że było z 10 kumpli tego kolesia i oni go zajebali,no to my nie wiemy co robić, potem zlecieli sie kumple moich kumpli i nas również było ok.10 sorc i druid na wyższych levach wezwali jakieś summony i ruszyliśmy,na miejscu było jeszcze kilka trupów, spotkaliśmy się i zaczeła sie istna wojna.
Summnony poszły w ruch,sd'eki,gfb,i pełno różnych gówien to mi ię podobało,ale WYGRALIŚMY!!! Ale było pobojowiso wszędzie zwłoki i różne fieldy, co jakiś czas respawnowały się potwory. A ja odzyskałem swój steal helmet