29-07-2005, 13:00
|
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2004
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pienkna Knight
Ciekawe czy potrafisz lepiej.... Taki to potrafi skomentować, że to jest źle tam jest też źle, a tam wogóle tragedia. SAM NARYSUJ COŚ!!!
1)Buty są ok, nie wiem do czego się czepiasz
2)Nogi także, powinny być te dwie wypukłe kreski....
3)Miecz....to jest Magic Sword i on jest jedno ręczny więc nie mów, że ma być dwu
4) Tarcza...Tarcza moim zdaniem jest świetna, On to rysował na swój sposób a nie jak jest dokładnie w Tibii!!! Ta tarcza mi się osobiście bardzo podoba, jest taka straszniejsza  ))
Jedyne do czego można by było się przyczepić jest krocze, racja, wygląda jakby miał damski narząd płciowy, a nie normalnego penisa  dlatego tylko to mi się nie podoba.
RESZTA JEST EKSTRA
|
Tą wypowiedzią mnie powaliłaś. Skoro nie daje własnych rysunków to nie może komentować innych, lub raczej krytykować? Dziewczyno, opanuj sie . Ten rysunek ma bardzo wiele błędów jak zauważył Zagłada. Kompletnie zła anatomia. Krzywe nogi. Buty też są słabe. Za mało detali. Rysunek jest po prostu przeciętny i tyle. A co do tego krocza to nie wygląda raczej jak narząd żeński, tylko niepotrzebne są te wcięcia co powoduje za szerokie krocze i tyle. Co miał go bez spodni narysować aby jak facet wyglądał?Tak naprawde podoba mi sie tylko ta tarcza i plecak (jakoś tak realistycznie wyszedł). No i włosy tej postaci ładnie wyszły. Moja ocena to 5/10.
Ostatnio edytowany przez Randlemen - 29-07-2005 o 13:02.
|
|
|
|
PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
|