Zobacz pojedynczy post
stary 29-07-2005, 13:00   #21
Randlemen
Użytkownik Forum

Randlemen's Avatar

Data dołączenia: 05 12 2004

Strzałka

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pienkna Knight
Ciekawe czy potrafisz lepiej.... Taki to potrafi skomentować, że to jest źle tam jest też źle, a tam wogóle tragedia. SAM NARYSUJ COŚ!!!
1)Buty są ok, nie wiem do czego się czepiasz
2)Nogi także, powinny być te dwie wypukłe kreski....
3)Miecz....to jest Magic Sword i on jest jedno ręczny więc nie mów, że ma być dwu
4) Tarcza...Tarcza moim zdaniem jest świetna, On to rysował na swój sposób a nie jak jest dokładnie w Tibii!!! Ta tarcza mi się osobiście bardzo podoba, jest taka straszniejsza ))

Jedyne do czego można by było się przyczepić jest krocze, racja, wygląda jakby miał damski narząd płciowy, a nie normalnego penisa dlatego tylko to mi się nie podoba.

RESZTA JEST EKSTRA
Tą wypowiedzią mnie powaliłaś. Skoro nie daje własnych rysunków to nie może komentować innych, lub raczej krytykować? Dziewczyno, opanuj sie . Ten rysunek ma bardzo wiele błędów jak zauważył Zagłada. Kompletnie zła anatomia. Krzywe nogi. Buty też są słabe. Za mało detali. Rysunek jest po prostu przeciętny i tyle. A co do tego krocza to nie wygląda raczej jak narząd żeński, tylko niepotrzebne są te wcięcia co powoduje za szerokie krocze i tyle. Co miał go bez spodni narysować aby jak facet wyglądał?Tak naprawde podoba mi sie tylko ta tarcza i plecak (jakoś tak realistycznie wyszedł). No i włosy tej postaci ładnie wyszły. Moja ocena to 5/10.

Ostatnio edytowany przez Randlemen - 29-07-2005 o 13:02.
Randlemen jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.