Cytuj:
Oryginalnie napisane przez smb
Mam pomysl dotyczacy napisania jakiegos emeila do Cipsoftu dotyczace najblizszego Update. Pomysl z "soul points" jest wedlug mnie bardzo zly. Osoby, które także uważają tak jak ja, że to jest denny pomysł proszę o podpisywanie sie tu. Oraz prosiłbym, jeżeli ten pomysł wypali aby ktoś zanający dobrze angielski napisał list i zrobił listę osób z polski, które nie chcą takiego pomysłu.
Teraz drastycznie zmniejszy sie ilosc druidow. Ludzie z wysokimi lvlami, ktozy graja druidami beda coraz czesciej rezygnowac z ciezkiej gry druidem, i nie bedzie im sie pewnie juz chciało od nowa zaczynac gry np. knightem. TEN update zepsuje gre przede wszystkim palladynom i druidom. A przez to ze druidom takze innym postaciom!!! Druidzi z malymi lvlvami beda chodzic zeby zbierac soul points a wiec expowiska beda przepelnione. i co mamy chodzic np. na gs'y????
|
czytałeś co tam pisało? postacie grające normalnie, nie bedą miały żadnych problemów z SP... tylko uh-makerzy będą mieli, więc uh-makerom mówimy papa. Dlaczego hig-lev druid nie będzie już grać? wręcz przeciwnie, skoro runki bedą u NPC, np: bp uh za 5k, to spokojnie druidzi moga podniesc cene uhów do 4k! a więc czysty zysk!
Będzie tyle samo drutów na expowikach ile jest teraz, watpie, by cheaterowi, który ma 20 uhmakerów bedzie się chciało iśc nimi po expowiskach...
p.s. domyślam się, dlaczego ci to się nie podoba