Wiec tak: Sam update mi sie bardzo podoba, wszystkie rozwiązania są super. Soul points.. no cóż, można by pomyslec wiecej, ja np chce miec wysoki mlvl juz na maly levelu, zeby zaden je**** pk mnie nie zaskoczyl jak wczesniej (i zebym mógł mu w ryj przyje.. sd) ale jednoczesnie nie tracic na tym jesli rownie dobrze moge sobie robic runki. Widzialem na forum Gamemaster (tzn tam gdzie się reportuje) ze ktos rzucił screena podobno z forum GM'ów opisującego nowego updatea (a to bylo przed tym jak oni napisali to na tibia.com) tam też pisało że aby te soul pointy się odnawiały, będziemy musieli zabic takiego potworka który daje tyle expa co nasz level co 4 minuty. Nie będzie wiec raczej czegos w stylu "zabijamy 200 rotów i idziemy robic bp hmm pod depo". Ja mógłbym napisać ten list, mój inglisz nie jest zły, ale prawda jest taka ze oni mają w dupie czy nam się to podoba - czy nie. Ale ogólnie, sam update brzmi super. Nie będzie więcej farm druidów, więcej realizmu.. tylko ci Knightci mogę sobie bezkarnie trenić :/
|