Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ziomisław
Kolega mi mówił, że można w tej grze mieć maksymalnie 20 lvl. Jednak wydaje mi się to dosyć dziwne, ponieważ wtedy prawie nikt nie grałby w taką gre dla osiągnięcia tak małego poziomu.
Czy to prawda z tym 20 lvl czy nie?? powiedzcie tak czy nie i poprosze o dowody 
|
Wiesz, kto pwnzuje w WoWa?
Koreańczycy.
Wiesz, kto pwnzuje w MMORPG?
Koreańczycy.
Czy ty jesteś to mózgiem w stanie objąć? Wyobrażasz sobie, w jak krótkim czasie Korea wymiatałaby w GW wszystkich (i tak wymiata) nabijając po 300 leveli na miesiąc?
GW to nie jest TYLKO lvlowanie. W tej grze chodzi PRZEDE WSZYSTKIM o questy i walkę między graczami...
@pabloxxl
Mogłeś prosić wcześniej, na swojej postaci mam chyba z trzy takie młoty. =P
WoGle to olej młoty... Najlepiej się przerzuć na topory/miecze z jednego powodu - artefakty i tarcze. Młotki są dwuręczne, więc nie można w drugiej łapie ściskać artefaktu, który ci doda +20 HP i +15 nrg (jak w moim przypadku)... Owszem, młoty mają największy DMG... Ale co z tego, skoro topory mają najwięcej skilli do obrażeń a miecze są chyba najszybszymi broniami?
Nie mówiąc już o tym, że łatwiej znaleźć świetny topór/miecz i artefakt od młota, który by był przynajmniej trochę gorszy od takiego miksu.