Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kodi of Galana
p*****ny jestees k***a.
Joke
Update tak. Owszem, powinnismy isc w strone roleplayu. Ale powiedzcie, czy kiedykolwiek wczesniej slyszeliscie o magu który MUSIAŁ iśc zabijać potwory aby stworzyc runę? Magowie zwykle po prostu siedzą w swoich wiezach i studiują wiedzę/praktykują magię! Przeciez to roleplay. Ja, jak juz pisalem, jestem za update'm. Za wszystkim oprocz soul pointow, jak tez juz pisalem. Nie tylko nie jest to dobre dla roleplayu, ale po prostu znacznie pogarsza magom zycie, i to nie cheaterom. Jak dotad wszystkie moje dedy są z czasu kiedy huntowalem na roty i jednoczesnie tworzylem runki, a tu ktos po prostu sobie wchodzi i mnie zabija zeby zabrac iles tam bp hmm :/ Teraz bedzie tak samo, tylko to juz bedzie RAJ dla jakiegos master sorca chcacego darmowe runki, wystarczy ze pojdzie na powiedzmy swamp trolle I gfb na tych wszystkich sorcow i drutów robiących runki, papa!
|
tia banik i papa ;D
pozatym zobaczymy jak oni to wykombinują, bo tak naprawde panowie, fatalizujecie, szukacie najgorszych mozliwosci, zobaczymy jak to bedzie