Temat: Batman begins
Zobacz pojedynczy post
stary 30-07-2005, 02:47   #1
Randlemen
Użytkownik Forum

Randlemen's Avatar

Data dołączenia: 05 12 2004

Domyślny Batman begins

Wczorajszego dnia, czyli w piątek na ekrany polskich kin wszedł film Christophera Nolana, pt."Batman początek"

Złapała mnie wielka zajawka na ten film, szczególnie po przeczytaniu recenzji w gazecie, po obejrzeniu programu w TV o genezie tego filmu i po trailerze z neta i niedługo zamierzam na niego pójść do kina. Chciałem się zapytać czy według was to dobry pomysł "odświeżać" już zapewne przez niektórych zapomnianego bohatera komiksów wydawnictwa DC comics ?? Z gazety dowiedziałem się także, że Chrystian Bale, odtwórca głównej roli podpisał kontrakt na trzy części batmana. Ciekawe z kim by się w tych kolejnych częściach zmierzył, skoro z batmanem w filmach walczyli już Dwie twarz, Joker, Pingwin, Mr.Freeze, Trujący bluszcz, Bane i Riddler, a w "Batman Początek" ciemny rycerz stawi czoło Strachowi na wróble. Czy macie jakieś własne refleksje na temat filmu ?? Aha, jeśli pójdę na to do kina to na pewno wam zrelacjonuję. POZDRO i zapraszam do dyskusji o filmie .

Ostatnio edytowany przez Randlemen - 30-07-2005 o 02:50.
Randlemen jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.