Temat: Update TAK!
Zobacz pojedynczy post
stary 30-07-2005, 09:59   #20
Patryq Czarodziej
Użytkownik Forum

Patryq Czarodziej's Avatar

Data dołączenia: 27 06 2005

Domyślny

hmm. moje zdanie: BIG TAK DLA UPDATE dlaczego? poniewaz skoncza sie te Hordy cheaterow ktorzy czepali kase a przy kompie siedzieli 15 minut na dzien zeby tylko sprzedac zrobione runy. owszem, sa tez uczciwi gracze ktorzy robia masowo lub niemasowo runy ale bez uzycia programow i oni beda mowili na mnie n00b, ale ja mysle ze zeby zrobic bp run to trzeba bedzie zabic naprawde niewielka ilosc monsterow i wtedy dla uczciwych graczy to nie bedzie zaden problem bo pojdzie na 5 minut na trole i bedzie robil runy i tak w kolo ale taki cheater to juz ma naprawde duzy problem. tak samo z tymi rozwalajacymi sie sperami bo mysle ze ten sper nie bedzie sie rozwalal po 10 rzutach/strzalach tylko po okolo 200 wiec uczciwy gracz bedzie praktycznie cwiczyl tak samo ale juz cheater ktory cwiczyl tak godzinami/dniami to bedzie problem
mysle ze te zmiany naprawde zmniejsza ilosc cheaterow a uczciwym graczom to MINIMALNIE pogorszy warunki grania, zobaczycie, nie bedzie tak zle
ps. to jest moje i wylacznie moje zdanie

edit: mysle ze CIPY Przemyslaly te soul pointsy i niszczace sie spiry, i zrobia to tak ze naprawde to tylko bedzie psulo "gre" cheaterom a nie uczciwym graczom
lvl: 27
m lvl: 4

Ostatnio edytowany przez Patryq Czarodziej - 30-07-2005 o 10:01.
Patryq Czarodziej jest offline   Odpowiedz z Cytatem