Zobacz pojedynczy post
stary 30-07-2005, 13:20   #33
Bia!y
Użytkownik Forum

Bia!y's Avatar

Data dołączenia: 20 03 2005
Lokacja: Poland Alkocholand :)

Bia!y ma numer GG 2121947 Bia!y ma login Tlenu bialy-sky
Domyślny

w MtG gram 4,5 roku. Myśle, że osiągnąłem bardzo dużo. Mnóstwo wygranych na turniejach, tutaj w mieście, w Łodzi oraz, raz we Wrocławiu. Niestey sama gra już mi zbrzydła. Karty sprzedałem wyszło z tego jakies 1500zł. Myśle ze sama gra jest świetną zabawą, ale po dłuższym czasie może sie znudzić.

Jeśli chcecie pogadać z ludzmi, o MtG, dowiedzieć się o tuniejach zapraszam na strone www.k20.prv.pl. Jeden z więszkych portalów o tej grze. Jeśli macie jakieś pytanie, lub wątpliwośi dotycżace tej gry walcie na PW, lub tutaj. Zawsze pomoge.

Widze, że więkosć osób dopiero zaczyna grac. Pewna rada dla Was. Jeśli nie macie dużo kasy, nie macie co zaczynać, to dośc drogie hobby, dobry deck kosztuje teraz od 300-1000zł. Oczywićie jełśi chcecie się wybic, i grac z zawanoswanymi i dobrymi graczami. Choć gra, własnymi deckami jest ciekawa, pod blokiem z kumplami. Jeśli miałbym radzić jaki deck.. Hmmm, teraz może być to Tooth&Nail (koszt decku 500zł lub więcej). Madness, Reanimator, wylecą po rotacji. Mowa oczywiście tu o Extented.

Wolnej z tym wszytkim..

@Wieszok

Grałeś na turniejach jakis może sie kiedyś spotkaliśmy ?

Ostatnio edytowany przez Bia!y - 01-08-2005 o 14:32.
Bia!y jest offline   Odpowiedz z Cytatem