Co tu duzo kryć! Proste ze jesli ktos zawsze chcial sie wcielic w osobę która CHOLERNIE ryzykuje, duzo zyskuje, jest nieoceniona przy huntach na lepszych potworkach to wybierze knajta. Jesli chcecie stac caly dzien robiac runy to wybierzecie druta. Jesli chcecie stac caly dzien robiac runy a potem zniszczyc przeciwnika przxy pomocy magii to wezmiecie Sorca, a jesli chcecie byc przebiegli, szybcy i potrzebni, wybierzecie Palka. Pamietajcie ze nie kazdy Knight jest dobry. Ja teraz gram na takim otsie ktory jhest bardzo podobny do rl tibii ( pod wzgledem trudnosci potworow), mam 70 level i skille 88/85 (jezus, ale dlugo trenilem...ech to byly czasy) i nie daje rady kazdemu! To oczywiste ze jesli wyskoczy ci sorc na 70sce to padniesz bo facet jest: szybszy, mocniej uderza. Kiedy zaczynalem to po 6 godzinnym treningu na skillach 45/45 nie moglem bloknac nawet trolla! (trudne to potwory jka ...). Ale kocham mojego knajcika bo po prostu lubie czuc sie potrzebny. Moi kumple oczywiscie ze potrafia solowac trudne potwory, ale ze mna jest bezpieczniej.
@Offtopic: MATKO, ALE DLUGI POST xD
|