Zobacz pojedynczy post
stary 30-07-2005, 22:12   #16
vaviec
Zbanowany

Data dołączenia: 29 04 2005
Lokacja: Gdynia

Stan: Na emeryturze
Imię: Edoc'Sil
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gold'Ciaper
Powiem tyle ze założyłem ten temat by usłyszeć wypowiedzi normalnych i debili , bo sam wiem kim zostać bo można powiedziec nie jestem początkujący gracz i sam potrafie sie zdecydowac. Dla informacji biore palke bo knightem wymiatalem ( jak na ten lvl) ale chce zoabczyc jak palkiem pojdzie mam pacca szybko nabije co trzeba A wracajac do debili to teksty typu "zostan gejem" albo ze nie nabije 15mlvl to bardzo jestem ciekawy czy te osoby mają chociaż 10lvl w tibi , bo na moje spostrzeżenia to są nienormalni może się myle. Aha @up post podoba mi sie , tz. wypowiedz tego kolesia (jeśli sobie życzy to pana) hehe.

Ps. Sorry za błędy ortograficzne staram sie ich nierobić ale można powiedzieć robie to od dziecinstwa.
Zaraz ci udowodnie kto jest debilem.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez regulamin forum
1. Poszukaj (można skorzystać z funkcji szukaj) czy ktoś inny już nie założył wcześniej podobnego tematu. Nie ma sensu się powtarzać, a i odpowiedź zapewne szybciej znajdziesz.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez regulamin forum
2. Należy unikać używania słów i zwrotów uznawanych potocznie za wulgarne bądź obraźliwe.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ostrzeżenia karne
Jeśli temat już był - od 1 pkt do 3 pkt.
Cytuj:
Jest poradnik o tym - od 3 pkt do 6 pkt.
Cytuj:
Jeśli temat był wałkowany milion razy - od 3 pkt do 9 pkt.
Cytuj:
Złamanie regulaminu tibia.pl - od 1 pkt do 10 pkt.
Cytuj:
Wyraźne przejawy braku inteligencji, zakładanie beznadziejnych tematów, pytanie o głupie rzeczy - od 9 pkt do 10 pkt(ban).
Podsumujmy-powinieneś dostać od 17 do 35 punktów karnych za jeden temat...
vaviec jest offline