A ja powiem że update ma bardzo duże plusy, jedynie dużo ludzi niezbytnio zrozumiało nowe newsy więc spróbóje im to jaśniej wytłumaczyć

Zacytuje mój post z innego topicu o update:
Nie wiem czemu wszyscy na update mówią negatywnie, soul pointsy to będzie prawie tak samo jak wczesniej, tylko ze soul pointsy beda sie regenerowac i runy beda brac mane i troche tych soul pointsow. Z roznych postow ludzi i innych wynika ze wystarczy jakis godzina huntu i mozemy jakies poltora godziny stac np. pod chatka i robic dalsze runki.
Pozatym co do sklepu z runkami i gospodarki, skopiuje schemat który powinien być wg mnie, który powiedziałem przed chwilą qmplowi ;P :
nie bedzie druidow > mniej runek na sprzedaz > sklepy z runami po wysokich cenach (3,5k-4k) > high lvle tylko tam kupuja > ludzie niesprzedawaja high lvlom wiec sprzedawaja na trade > wiecej sprzedawcow > ceny sa takie same jak wczesniej > runek jest mniej wiecej tyle samo do kupienia na trade
Więc kolejny plus, wszystko jest jak dawniej a highlvle sobie spokojnie expią bez martwienia się o runy.
Kolejny plus update jest dla facców, którzy marudzili z tą dzunglą, będzie można ropować lootbagi.
Do tego palladyni, speary co prawda będą się niszczyć ale co 2-3 godziny, wic nie tak często. Pozatym throwing stary, small stony, throwing knify nie będa się niszczyć odrazu, będą pewno tak jak speary tak długo wytrzymałe (może troche mniej) ale za to taki small stone waży jakiś 1~capa i ma chyba tylko 20 atk, przez co nie będziecie tak szybko zabijac potwory.
No i do tego kochana dzungla

Mam nadzieje ze duzo ludzi przeczyta ten post i zrozumie sobie wkoncu ze update będzie dobry.