Zobacz pojedynczy post
stary 30-07-2005, 23:56   #63
Jerkov Thundersword
Użytkownik Forum

Jerkov Thundersword's Avatar

Data dołączenia: 19 11 2004

Stan: Niegrający
Domyślny aff

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kusznik
Pewnego dnia przechodzę koło dwarf bridge idę idę i widzę jak dwóch kolesi się nawala , wreszcie trochę przystanęli patrze na nich jeden sorcerer 26 lvl a drugi paladyn 46 lvl (używał SD)
To przykrę ale wygrał Sorcerer.
Sam gram pallem i czuje ogromny respekt do przechodzących koło mnie sorców.
Koledzy Paladyni czy naprawdę Sorcerer zawsze będzie od nas lepszy ?
Jaki jest sposób aby ich pokonać :/
Dziwne, zapewne paladyn miał badziewne skille i małe umiejętności pvp. Wcale nie potrzeba SD żeby zabić maga, tym bardziej 20 poziomów słabszego. Być może ten paladyn nie miał UH a sorcerer miał mlvl +50 (jak jeden mój znajomy masta gangsta ) i dostał kolo wpierdy. Liczą się skille i umiejętności pvp, nie tylko level i profesja panowie

Paladyn level 40 na pvp powinien miec skille 80, wtedy nie spotka go porażka u sorcerera. Wielu mówi, że sorcerer jest najpotężniejszy, ale dla mnie to bzdury. Chcecie znać moje zdanie? Najpotężniejszy jest high level knight (np. +60 ze skillami +85, dobrym eq i boh no i pacc sie przyda). Taki rycerz doganiając paladyna może zrobić z niego kefir zanim ten cokolwiek zrobi. Dzięki jego ogromnej pojemniści może nosić ogromy zapas uh, chociaż na tych skillach wątpię, że będzie często ich używał w walce solo, Ale jeżeli gracz nie potrafi dobrze doganiać i umiejętnie sie leczyc, to klapa, może się zchować w dp i to nie tytlko jeśli chodzi o rycerza.

Ostatnio edytowany przez Jerkov Thundersword - 31-07-2005 o 00:02.
Jerkov Thundersword jest offline   Odpowiedz z Cytatem