Zobacz pojedynczy post
stary 31-07-2005, 00:48   #79
Ivanov Galil
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 05 2004

Profesja: Knight
Gildia: Silver Flame
Świat: Arcania
Poziom: 106
Skille: 90.88
Poziom mag.: 7
Domyślny

[quote=Vil]

>>jesli nie masz utani hur a ja mam to wybierzesz miedzy nie strzelaniem we mnie a strzelaniem w siebie ( melee combat plx )

na 31 lvlu sorcem mam 300hp... wiec nawet stojac w miejscu moge oddac 2-3 strzaly i sie dopiero uhnac ... (i wiem ze nie dzwigne tyle sd zeby cie dropnac ;p chyba ze przy dobrym farcie pushne cie na niskim hp a ty nie trafisz w siebie uhem)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
>a to ze sorc moze rozwalic dobrego knighta to mozna sobie postawic na poleczce kolo Kubusia Puchatka i bajek Andersena.

w sumie zaden voc nie rozwali innego solo przy podstawowym przygotowaniu atakowanego... no moze jedynie sorc druida dzieki ue ale to tez by potrzeba duzego szczescia ... mag ucieknie przed knightem/palkiem knight ma wystarczajaco uh zeby z palkiem/magiem na garbie zwiedzac sobie spokojnie tibie a palek wrzuci sheilda na garba i pobiegnie w strone dp ... no chyba ze bedzie mial pecha przy sorcu i po 2 sd sie nie uhnie ... wtedy ue i nara ... ale nie sadze zeby powiedzmy taki palek na ~60+ lvl \nie uhal sie po 2 strzalach z sd ...

i chodzi mi o podstawowe przygotowanie a nie ze taki szczepan z amerki na ~70 lvlu nosil 2 bp uh i biegal podniecony ... chodz i na tych uhach pewno by uciekl i przed magiem i przed palem ... i oczywiscie zblizone lvle =]
Ivanov Galil jest offline