Zobacz pojedynczy post
stary 31-07-2005, 15:15   #44
zwiastun ciemnosci
Użytkownik Forum

zwiastun ciemnosci's Avatar

Data dołączenia: 10 08 2004
Lokacja: Nazril - Wieża Ciemności

Stan: Na emeryturze
zwiastun ciemnosci ma numer GG 1923014
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Szymonorius
to up date popsuje kompletnie całą grę jakeś soul pointsy jak ja se uhy bede robic?! ryby też zbesztane na szczeście gram knightem ale co powie na to pall? CIPy besztają grę
mozesz to napisać po polsku? bo jakos cie nie rozumiem co to jest
up date? pisze sie update, uhy normalnie bedziesz se robic dzieciaku tylko ze expic bedziesz musial, a mam pytanie jak to mozliwe ze jestes knightem
a robisz uhy?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Donas
Moim zdaniem beznadziejnym pomysłem jest destrukcja spearów, soul points oraz znikanie lurowanych potworów. Dla palka ten update oznacza game over. Jeśli trenię na cycach z 10 spearami a one znikną powiedzmy po 3h to trochę irytujące. Soul points - co ma piernik do wiatraka, czyli co ma walka z potworami do monotonnego robienia run? Czy jeśli będę chciał zrobić sobie 2 bp UHa to będę musiał druidem wyrżnąć całą Foldę? Również znikanie lurowanych potworów to porażka. Dam przykład: pójdę na posterunek cyklopów na PoHu, będzie duża grupa monstów, więc będę musiał je lurować, a za tym idzie ofc znikanie potworów. Albo GSy dla palka.
jeszcze nie wiadomo jak daleko mozna lurnac zeby nie zniknol wiec wiesz badz cicho jak chcesz to powiedz na jakim swiecie grasz byc moze na Aldorze/Morganie/Galanie to ci GS'a zluruje i szybko zmienisz zdanie co do tego lurowania

Ostatnio edytowany przez zwiastun ciemnosci - 31-07-2005 o 15:19.
zwiastun ciemnosci jest offline   Odpowiedz z Cytatem