Temat: Update TAK!
Zobacz pojedynczy post
stary 31-07-2005, 19:59   #32
Celastian Kight
Użytkownik Forum

Celastian Kight's Avatar

Data dołączenia: 10 06 2005
Lokacja: Carlin

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom: 33
Skille: 61/63
Poziom mag.: 4
Celastian Kight ma numer GG 4561514
Pergamin

1.) Tiquanda - rewelka! czegoś takiego brakowało w świecie tibiańskim. Niestety, JESZCZE nie mam PACCa , ale od razu jak go kupie (za jakieś pół roku) popędzę na wycieczkę do dżungli.
Ocena pomysłu: 10/10

2.) Znikające speary - nigdy nie grałem pallem, ale według mnie to dobry pomysł. Nie lubie cheaterów!!!
Ocena pomysłu: 9/10

3.) Ograniczenie lurowania - hmm... już kiedyś wypowiadałem sie na temat lurowania. Na ogół nie lubię tego, ale prawdą jest że dodaje to trochę emocji. Niestety, coraz częściej nieprzyjemnych... Nie poszedłbym do Venore nawet gdyby kolo sprzedawał tam bright sworda za 10k.
Ocena pomysłu: 8/10

4.) Kupowanie run w sklepie - hmm... Może okazać się przydatne, na przykład gdyby pall chciałby kupić jakąś rzadką runkę. Mam jednak nadzieję, że ceny będą dość wysokie i nie zagrozi to zarobkom magów czy droidów.
Ocena pomysłu: 9/10

5.) Przynęta - no nie wiem... zależy jak droga będzie. Ja dużo łowię. Z drugiej strony będzie to kolejna przeszkoda dla cheaterów, o których już się wypowiadałem...taaaak10)[/
Ocena pomysłu: 8/10 (jeśli będzie taniutka to 9)

6.) Soul Points - ten punkt niszczy całe moje dobre mniemanie o tym update. Co prawda kolejna przeszkoda dla cheatrów , ale mi się nie chce moim sorcem (11 lvl) expić, wolę robić i sprzedawać runki i dzięki temu kupować coraz to nowsze czary. No cóż, przynajmniej będę miał motywację do nabicia jeszcze kilku lvleli, np. do tworzenia explo czy do niewidzialności.
Może da się przyzwyczaić....
Ocena pomysłu: 4/10

7.) Przechodzenie po większej liczbie parceli - szczegóły...

8.) Używanie liny na śmieciach - good.

9.) Meble w paczkach - co prawda nie mam PACCa, ale...good

10.) Działanie run leczniczych, gdy stoją 2 osoby na jednym polu - good

PODSUMOWANIE:

Średnia arytmetyczna ocen: 8,8/10
Hmm... z tego wynika TAK dla Update... Jednak niewątpliwie 2 jego najważniejsze punkty to Tiquanda i soul points. Temu pierwszemu dałem 10/10, ale jest on skierowny tylko do PACC, więc mnie nie dotyczy. Z tego wynika, że najważniejszemu dla mnie punktowi przyznałem 4/10....
Ale jednak mówie temu updatowi TAK
Profesja: Knight
Level: 33
Magic level: 4
Skille: 61/63
Ekwip: knight armor, warrior helmet, bright sword, vampire shield, knight legs, BoHy

PACC
Celastian Kight jest offline   Odpowiedz z Cytatem