Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Adnik
No to narazie nie zobaczycie sobie screenów  Tirveliusa dostała bana na 7 dni praktycznie za nic. Za to, że skłamała GM <LOL> nie mogli na nią nic znaleźć a z tematów na www.tibia.com wynika, że sharuje. Sprawdzali jej IP i jest tylko jedno więc bana jej dać nie mogli. Znaleźli błachy powód i zbanowali ją. Przez Pier**** Teh'Flearty zresztą możecie poczytać o nich w moim temacie w propozycjach artykułów do gazetki hunted. Według mnie ten baN jest całkowicie nie zasłużony i najchętniej porozmawiałbym z tym GM ale nie znam nicku. -.-
Ps. Jestem na screen'ach 
|
Uwazasz ze oklamanie GMa i kradziez kilkunastu/kilkudziesieciu bp sd to jest nic? Przeczytaj sobie zasady gry i za co mozna dostac bana na tibia.com. Chyba ze po prostu chcialems sie podlizac.... twoja sprawa....
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Evilus
jestes taki glupi czy tylko udajesz?
99,9% ludzi ktorzy nie lubia np bubble nie znaja jej WCALE, tak jak z tirve, jest uczciwa nie kradnie itp. nie sharuje gdy bylem w jej guidli i znia rozmawialem o kazdej porze dnia mowila to samo tak samo a jednak malo prawdopodbne aby 3 ludzi mialo taki sam charakter, a mi kolega mowil ze w domu cie rookuja -.- ptaszek mi spiewal ze ukradles ostatnio ukradles scale armor, nie sorry nie potrafie dorownac ci debilizmem -.-
|
Po 1) nie wiem czy ty ich tak dobrze znasz tak gadasz... rany, juz masz dowod, przezucili te backpacki sd za bramke 100-lvlowa i oklamali GMa, i ty mi mowisz ze oni sa uczciwi? Tez sobie moge powiedziec ze (narazie!) mnie nie okradli......
Po 2) "nie potrafie dorownac ci debilizmem-.-" obrazanie innych na tym forum jest zabronione, kolejny ktory nie umie przeczytac regulaminu/zasad
Po 3) naprawde duzo ludzi jest ktorzy wydaja sie byc "fajnymi kumplami" a sie okazuja falszywi (Nie mowie ze Tirv~ sa falszywi!)