Zobacz pojedynczy post
stary 07-04-2004, 08:33   #1
saxiu
Użytkownik Forum

saxiu's Avatar

Data dołączenia: 07 03 2004

saxiu ma numer GG 1817609
Domyślny potwory vs potwory

tak sobie siedziałem i cos mnie tknęło. najpierw pobawiłem się opcją szukaj i nie znalazłem podobnego tematu, więc zakładam. mam nadzieję że powiecie co na ten temat myślicie.

mianowicie niejeden raz podczas wędrówek po tibii każdy z Was spotykał przeróżne stwory, w większych lub mniejszych ilościach. w kilku(nastu/dziesięciu) miejscach można spotkac po kilka rodzajów stworów. no i jak się okazuje te stwory żyją między sobą w idealnej zgodzie i atakują gracza. nasuwa się pytanie, czemu pająki nie walczą np z waspami, trolle ze szczurami i pająkami, rotwormy czemu nie walczą ze wszystkim co im się nawinie? w końcu taki robal ile może mieć rozumu? no i tak dalej, nie będe proponował układów towarzysko wojennych między stworami, ale nie uważacie że wtedy byłoby dość miło zobaczeć wilk polującego na jelenie?

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.