No to tak... hero możemy spotkać w miejscu zwanym "hero cave" na Edron. Droge do tego miejsca znajdziesz sam bez większych problemów (poszukaj jakiejś mapki). Przy wejściu powita Cię grupa hunterów, dalej (już po wejściu pod ziemię) będziesz spotykał ds'y (w ilościach większych), huntery, priestess'y i takie tam śmieci
Idąc cały czas w dół (w sensie głębokości) dotrzesz wreszcie do komnaty z 3 dragami które trzeba ubić. I tu ważna uwaga.... przez te dragi też się wraca. Gdy będziecie wychodzili z hunta będziecie zmuszeni do przejścia przez tą komnatę - ropujesz się i... masz przy sobie 3 dragi, z którymi trzeba coś zrobić - przynajmniej gdy ja chodziłem na hero to zawsze było zadanie knighta (tam mało miejsca jest i palik by obrywał, obrywał i.. pewnie padł). To jest powód dla którego nie radzę na 40 lev iść blokować hero

Ale olejmy ten motyw i chodźmy dalej. Pod komnatą z dragami jest miejsce z pojedyńczym respem hero. Stąd masz 2 drogi - w lewo (poprowadzi Cię to do podwójnego respa hero - to właśnie tam można biegać do okoła ołtarza) i dziurą w dól (ta droga prowadzi do potrójnego respa hero (tam też respi się warlock, ale da się huntować hero bez zabawy w "warlock slaying"

).
Co do ilości UH-ów na hero - nie mam pojęcia (nigdy nie grałem knightem)... osobiście nie wiem czy dalibyście we dwóch radę wejść i wyjść z tej jaskini... no ale oczywiście mogę się mylić
Mam nadzieję że choć trochę Ci pomogłem.
Vis