Zobacz pojedynczy post
stary 07-04-2004, 15:34   #19
haxxbit
Użytkownik Forum

haxxbit's Avatar

Data dołączenia: 25 03 2004

Stan: Na Emeryturze
Imię: Divrael
Profesja: Elite Knight
Świat: Elysia
Poziom: 106
Skille: 85/73
Poziom mag.: 7
Domyślny Wariat

Cytuj:
Oryginalnie dodany przez don'diego
chodzi mu napewno o soft booty maja one wlasciwosci potrafia 2x szybciej chodzic i regeneruja zycie i mane jak bys bez przerwy jadl
po za tym regenerua 2 x szybciej zycie i mane

maja je tylko dwie osoby Diego Del'Toro i Ninja Del'Toro
widzialem na wlasne oczy film Diego Del'Toro mi podal stronke ale i przy tym shackowal mi konto
tam bylo ida po qesta pozniej ida na taka ziwna wyspe wchodza(bylo ich 6 zostalo 2)i tam 6 demonow 4 zginelo pozniej jest skzynia w skrzyni jest (nie magic long sword)magic sword magic plate armor i prezenncik oni wybrali prezent a w prezencie soft booty

(jak ktos z nich zabije to moze wpadna bo z zadnych warlord orc nie wypadaja sa tylko dwie pary w calej tibi wiec sie nie oklamumy)
hmm....
Ludzik nie opowiadaj tu glupot.
Po 1 (jak twierdzisz że te buty są właśnie z tego questa) to jak je może mieć Ninja del'toro skoro on nie ma 100lvl

CO GENIUSZU

Po 2 chodzi ci o anichilator quest a tam może na raz wejść 4 osoby więc nie 6. OK

TU JEST LINK DO SS Z ANIHILATOR QUEST BY DEL'TORO

Po 3 Diego nikomu nie powiedział co było w prezencie nawet swojej gildi. Podał jedynie ile ważył prezent (11.5 oz)pusty prezent waży 6.0 oz

Po 4 Miałeś te buty na sobie wiesz na pewno, że przyśpieszają mane i życie + Speed( nie sądze żeby Diego dał ci je nałożyć Jeżeli wogule je ma)

Po 5 Zanim co kolwiek napiszesz dowiedz się na 100% jak coś wygląda(akurat ten quest) bo piszesz same bzdury.

Po 6 Skąd wiesz że są tylko 2 pary skoro tego questa wykonało kilka światów i też brali prezenty!!!

Questy na innych światach:
- Antica
- Antica 2
- Danubia
- Secura
- Libera

Z góry sry za błędy ale ten człowiek doprowadził mnie da takiego śmiechu, że nie byłem w stanie nic robić przez 10 sec