03-08-2005, 20:47
|
|
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ktos
Spokojnioe byś uciekł wystarczyłoby dobiec do depo.
Niestety film jest strasznie nudnawy, wogóle filmy z pekowania są bez sensu, a zwłaszcza w wykonaniu takich noobków jak ty. Nie gram w Tibie często, mam postać na infernie dość słabą, ale tacy pk nie mają większych szans na zpekowanie mnie. Takie skile na tym lvlu wogóle wstyd pokazywać komuś, nawet byś mnie nie trafiał chociaż jestem sorcem. Napewno nie dałbym się za***ać tak jak Tarka, ale myśle że jakby miał przy sobie troche runek to byście obaj w dupe dostali. Kiedyś na infernie w venore był taki pk jak ty - Ataz, koleś pewnie miał skile jak ty, no i biedny ma 13lvl, a miał 24. Może ty też tak skończysz, wcale bym nie płakał jakby tacy jak ty z inferny wyemigrowali, nie wiem wogóle po c*** ich zabijałeś jak wyrzucałeś loot, na miejscu tych gości bym cię zrookował, no i widze że się nawet za to wzieli. 
Jedyne co zobiliście dobrego to to że za***aliście jedną z postaci nooba pk - Jul tomtens barna, zawsze jak jestem jego nie ma i nie da rady go stuknąć.
Ogólnie mówiąc jesteś ciotą i twij kolega tym bardziej, jeśli jesteście tecy silnie czemu nie zaatakowaliście tego elite, tylko rycka na 11 lvlu? Musiało wam to sprawić nie lichą satysfakcję.
|
jak by kazdy tak opowiadal o swojej potedze to bysmy ksiazke napisali -.-
|
|