heh uwielbiam coś takiego 1 temat na temet jednego potworka i tyle sprzecznych informacji, a więc tak
Banshee występuje na pewno na Isle of the Kings,jest także w podziemiach ghostlandu i jest własnie ten single spawn koło thais do którego są dwie drogi 1 normalna przez bramke z lv a druga od drugiej strony tlyko trza dwa razy kilofem się przebijać
Co do siły i zdolności banshee to jest ona bardzo szybka i gdy ma red hp to się leczy jak po... i ucieka
Sama walka to tak bije ona nie tylko z tych nutek bo ztego co ja widziałem walczać znią to rzucza jeszcze trucizne i paraliż.Z nutek bije mocno ale jest troszke przereklamowana bo idąc ekipą bloker pall i sorc na porządnych lv (40+) nie powinno się mieć żadnych problemów z zabiciem jej
a i co do występowania to jest gdzieś razem z demonami na 99% ale nie wiem gdzie

a co do invisible to też nie wiem ja użyłem stealth ringa a i tak mnie widziała ale kumpel druid przysięga mi na wszystko że on normlanie użyl czar "utana vid" i potem bez problemu zabił banshee bo go nie widziała...
i podkreślam wbrem temu co czytałem na forum banshee na 100% się leczy
hmm to chyba tyle