Temat: Smierc
Zobacz pojedynczy post
stary 03-08-2005, 23:22   #92
matkow21
Użytkownik Forum

matkow21's Avatar

Data dołączenia: 25 05 2005
Lokacja: stare pudelko pod monopolowym

Stan: Na emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Szambiarze
Świat: Mój nos
Poziom: 1mm
Skille: 85/50
Poziom mag.: 19
Brak ikony SAmi niewiecie co mówicie

Ja wierze w Boga i powiem wam jak to widze!!!Niecierpie osób które chodzą do Kościoła i piepszą że w nic nie wierzą to po co łazicie do kościoła mówicie że niejesteście na 100% pewni też miałem wątpienia jak to jest naprawde
Jak mogło byĆ coś z niczego.Ale zastanówcie się czemu jak egzorcyści wyciongajom z ludzi duchy nawet ze starych babci to muszą ją trzymaĆ 4 osoby bo napier... nogami jak koń,
Czemu ludzie przywołują duchy i często giną sami spróbujcie jak w nic niewierzycie dużo pisze o tym w internecie jak coś się stanie to napiszcie czemu miało by się coś staĆ szanuje inne wiary bo dużo wywodzi się od naszej wiary ale nieszanuje osób co w nic nie wierzą dla mnie to morzecie i niewierzyĆ ale sami się przekonacie jak potem się bendziecie smarzyĆ w pieklewiedzcie że piekło nie jest wieczne w Bibli napisano że na końcu świata Bóg wygra z szatanem i zniszczy piekło a to morze nastąpiĆ nawet w trakcie pisania tego posta jak gram w tibię jak sram czy w bierki gram cały czas jak bendziecie mieli takie podejście do sprawy to sprawy to niebójcie się tłoku w niebie niebendzie

Niektórzy niewyobrażacie sobie rzycia poza ziemiom po śmierci zobaczycie niebójcie się kocham ziemię ale od tych waszych wypowiedzi bóg się morze zezłościĆ i ziemi nie będzie.

P.s. Zacznijcie w coś wierzyĆ bo morze w to co wierzycie bendzie trafne
P.s. Wale tych co niewierzom w nic ,a szanuję tych co w coś wierzą szczególnie w trójcę świętą i rzycie po śmierci

CAŁYM SERCEM KOCHAM MEGO PANA
matkow21 jest offline   Odpowiedz z Cytatem