Zobacz pojedynczy post
stary 04-08-2005, 02:10   #14
Nikt ważny
Guest

Domy¶lny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mandawiers
odnoscie kolesia o nicku "ktos"
po 1 sam jestes ciota po 2 ten char od poczatku do konca mialbyc do pk a po 3 niegram na inferni po 4 chcialem popekowac po 5 niebilem 33elite bo niemilismy runek a z wczesniejszych pk padaly lvl 30+ tylko wtedy jeszcze niewpadlismy na pomysl podzielenai sie naszymi przygodami po 6 niezalezylo mi czy dedbe pewnie jak bym gral ta postacia to napewno bym sue uhal normalnie, a wiedzac ze i tak padne to niemialo sensu a skile mam takie bo nigdy nietrenilem nie musze trenic zeby jakis ****u typu jak ty mi wymawial gra ma mi sprawiac przyjemnosc nie lubie trenowac to nie musze a zanim kogos zaczniesz wyzywac popatrz na siebie zapewne nigdy niemailes 50lvla...
wiec wychodzi na to ze sam jestes ciota i w dodatku ****em, a pozatym lalismy all 10+ bo jak sam wiesz na inferni gra max 400 osob wiec to nie jest zwykly server na ktorym jest wybor do zabijania.
Hehe, nawet to że trenić nie lubisz nie usprawiedliwa kiepsciutkiego filmu. Mogli¶cie pekn±ć tego 30+ knighta A po za tym to wyższe skille w 1-3 dni nabiję i to strasznego wysiłku wogóle nie będzie wymagało Strasznie dużo ostatnio pallów z takimi jak ty cienkimi skillami na wyższym lvlu dlatego moje expienie robi się coraz przyjemniejsze Ale mogli¶cie się bardziej postarać w tym filmie, bo trochę nudnawy.

A ten drut był idiot±
  Odpowiedz z Cytatem