Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mandawiers
odnoscie kolesia o nicku "ktos"
po 1 sam jestes ciota po 2 ten char od poczatku do konca mialbyc do pk a po 3 niegram na inferni po 4 chcialem popekowac po 5 niebilem 33elite bo niemilismy runek a z wczesniejszych pk padaly lvl 30+ tylko wtedy jeszcze niewpadlismy na pomysl podzielenai sie naszymi przygodami po 6 niezalezylo mi czy dedbe pewnie jak bym gral ta postacia to napewno bym sue uhal normalnie, a wiedzac ze i tak padne to niemialo sensu a skile mam takie bo nigdy nietrenilem nie musze trenic zeby jakis ****u typu jak ty mi wymawial gra ma mi sprawiac przyjemnosc nie lubie trenowac to nie musze a zanim kogos zaczniesz wyzywac popatrz na siebie zapewne nigdy niemailes 50lvla...
wiec wychodzi na to ze sam jestes ciota i w dodatku ****em, a pozatym lalismy all 10+ bo jak sam wiesz na inferni gra max 400 osob wiec to nie jest zwykly server na ktorym jest wybor do zabijania.
|
Hehe, nawet to że trenić nie lubisz nie usprawiedliwa kiepsciutkiego filmu. Mogli¶cie pekn±ć tego 30+ knighta

A po za tym to wyższe skille w 1-3 dni nabiję i to strasznego wysiłku wogóle nie będzie wymagało

Strasznie dużo ostatnio pallów z takimi jak ty cienkimi skillami na wyższym lvlu dlatego moje expienie robi się coraz przyjemniejsze

Ale mogli¶cie się bardziej postarać w tym filmie, bo trochę nudnawy.
A ten drut był idiot±