up up up:
No wiesz, na taką rozrywkę sobie można pozwolić. Pozatym jak kupujesz pizze to oszczędzasz na żarciu domowym, proste ? PRzecież twoi rodzice (?) nie wyciągają sobie rzeczy z dupy a potem ich nie przyrządzają...chociaż sam nie wiem

.
Tibia PAccowata to zbędna rzecz... i tak większość 120+ lvl'i idzie potem i tak na nowy świat i wszystko od początku i tak w kółko, szczerze mówiąc bym wydał tą kase by zaprosić dziewczynę do kina a nie... by se pacca kupić -.-, wiem że nie którzy to takie chimery z wyglądu (mają długie włosy to potem nei wiadomo co to jest ...chłopak czy dziewczyna... i nie wiadomo która płeć ma podejść ... ). To są efekty uboczne tibii (zarastanie mchem, włosami i innymi pasorzytami, tycie jak pan Berburio że mu broda znikła, na palcach nie widac kostek bo takie grube itp... ).
@uP up:
A co mnie to obchodzi że twoi rodzice mają dobre prace ?! Sam se zarób jak chcesz na coś wydać... -.- przyssał się jak pijawka ... -.-
I dobrze robią że nie chcą kupić.... poco na to kase tracić... nawet jak sie tyle zarabia, to już bym se nawet takiego porypanego WoW'a kupił szybciej niż PAcc'a, w Polscy nigdy nic nie wiadomo , a skąd wiesz że następnego dnia nie stracą pracy ? (nawet najbardziej pewna praca może nagle...okazać się wyczerpaną).