[quote=Avager Tymczasowy]Co do tych długich włosów... powszechnie wiadomo że Promieniowanie Komputerowe (lol) powoduje nadmierny porost włosów ! Przez także zmianę wyglądu twarzy na nijaką (nie można odróżnić płci). Zanikają organy rozrodcze oraz ... zaczyna się tyć nadmiernie, takze i mózg zanika. Nawet pokazano to na kilku przykładach, dam 1 :
Jakiś pan się pytał na tym forum "Jak schudnąć" bo zadużo grał w tibie i przytył... więc jak myślisz ? Czy to nie prawda że mózg zanika przy komputerze ? To prawda ! TO PRAWDA !
Potem się zastanawiasz czy na ulicy idzie dziewczyna czy chłopak.... sylwetka nie wiadomo czego (czasem jest nie dokarmiany z powodu braku czasu bo musi hunta robić) a czasem zbyt (czyt. Sorce i Druidzi... bo jak stoją i robią runki to sobie podjadają te wszystkie chipsy i pepsi w tonach). A potem sie dziwić czemu są takie parady równości xD .
ROTFL
Sry za Offtopa .
sory, stary gram w tibie 2 lata jestem szczupły, wyglądam jak facet i niemam długich włosów, co prawda miałem problem z szkołą, ale tylko przez to że sie nieuczyłem gdy zaczołem, poprawiać oceny byly naprawde dobre 4-5 wiec tibia niedziala zle !!! bede bronil tutaj mojej wypowiedzi bo w raz z kumplem sadzimy ze to my mamy racje a nie ty, pewnie tak najezdzasz na tibie bo cos ci w niej niewyszlo i nieumiesz przebaczyc tibi za wyrzadzone zło, wiem zły dotyk boli przez całe życie. Ciekawe co tak na ciebie wpłyneło, pewnie jakiś nieudolny pk szukał nooba którym właśnie ty jesteś