Zobacz pojedynczy post
stary 04-08-2005, 12:52   #32
Avager
Użytkownik Forum

Avager's Avatar

Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole

Avager ma numer GG 1611291
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez kundzia666

sory, stary gram w tibie 2 lata jestem szczupły, wyglądam jak facet i niemam długich włosów, co prawda miałem problem z szkołą, ale tylko przez to że sie nieuczyłem gdy zaczołem, poprawiać oceny byly naprawde dobre 4-5 wiec tibia niedziala zle !!! bede bronil tutaj mojej wypowiedzi bo w raz z kumplem sadzimy ze to my mamy racje a nie ty, pewnie tak najezdzasz na tibie bo cos ci w niej niewyszlo i nieumiesz przebaczyc tibi za wyrzadzone zło, wiem zły dotyk boli przez całe życie. Ciekawe co tak na ciebie wpłyneło, pewnie jakiś nieudolny pk szukał nooba którym właśnie ty jesteś

Jedyne co moge powiedzieć to współczuć waszej inteligencji... Wiesz co to robienie sobie jaj ? Nie ! Gdyz zanikł WAM lub Tobie (bo moge was jedynie porównać do 1 JEdnoski ...).
Po 1, jest kilka typów ludzi, Ci co się poddają wszystkiemu.... i wchodzą w nałóg, ci co są normalni, i ci co mają cholernie silną wolę .
Po 2, Ty sie wliczasz może w tych drugich...ale i tak ci mózg zeżarło
Po 3, naucz się takiego czegoś jak irionia, metafora i innych rzeczy tako podobnych by odróżniać podobne teksty do moich .
Po 4, A co mnie to obchodzi że jesteś Skinem i nie nosisz długich włosów ?

JA osobiście GRAŁEM 3 lata więc mam więcej tzw "EXP'a" (realnego nie tibijskiego).
Aha co ty qwa poruwnujesz Czyjeś decyzje czy został spekowany czy nie ? Mogę ci powiedzieć że to ja raczej pkowałem i to takich...skinów i mastahów jak ty -.- . Mnie to waliło że zginołem (inni dostawali zawału, napadu padaczki oraz krwotoku z dupy bo zgineli) albo jak znalazłem jakiś fajny stuffik to co... inni już erekcja ! Bo znaleźli nie wiadomo co pierwszy raz -.-, jak ci tibia sądzie na psyche to możesz być pewien że to będzie twoje życie (Zapomnisz o RL...a szkoła to będzie przeszkoda w grze ... sam nawet to powiedziałeś, miałeś problemy z nauką).
Avager jest offline   Odpowiedz z Cytatem