Cytuj:
Oryginalnie napisane przez kundzia666
sory, stary gram w tibie 2 lata jestem szczupły, wyglądam jak facet i niemam długich włosów, co prawda miałem problem z szkołą, ale tylko przez to że sie nieuczyłem gdy zaczołem, poprawiać oceny byly naprawde dobre 4-5 wiec tibia niedziala zle !!! bede bronil tutaj mojej wypowiedzi bo w raz z kumplem sadzimy ze to my mamy racje a nie ty, pewnie tak najezdzasz na tibie bo cos ci w niej niewyszlo i nieumiesz przebaczyc tibi za wyrzadzone zło, wiem zły dotyk boli przez całe życie. Ciekawe co tak na ciebie wpłyneło, pewnie jakiś nieudolny pk szukał nooba którym właśnie ty jesteś 
|
Jedyne co moge powiedzieć to współczuć waszej inteligencji... Wiesz co to robienie sobie jaj ? Nie ! Gdyz zanikł WAM lub Tobie (bo moge was jedynie porównać do 1 JEdnoski ...).
Po 1, jest kilka typów ludzi, Ci co się poddają wszystkiemu.... i wchodzą w nałóg, ci co są normalni, i ci co mają cholernie silną wolę .
Po 2, Ty sie wliczasz może w tych drugich...ale i tak ci mózg zeżarło
Po 3, naucz się takiego czegoś jak irionia, metafora i innych rzeczy tako podobnych by odróżniać podobne teksty do moich .
Po 4, A co mnie to obchodzi że jesteś Skinem i nie nosisz długich włosów ?
JA osobiście GRAŁEM 3 lata więc mam więcej tzw "EXP'a" (realnego nie tibijskiego).
Aha co ty qwa poruwnujesz Czyjeś decyzje czy został spekowany czy nie ? Mogę ci powiedzieć że to ja raczej pkowałem i to takich...skinów i mastahów jak ty -.- . Mnie to waliło że zginołem (inni dostawali zawału, napadu padaczki oraz krwotoku z dupy bo zgineli) albo jak znalazłem jakiś fajny stuffik to co... inni już erekcja ! Bo znaleźli nie wiadomo co pierwszy raz -.-, jak ci tibia sądzie na psyche to możesz być pewien że to będzie twoje życie (Zapomnisz o RL...a szkoła to będzie przeszkoda w grze ... sam nawet to powiedziałeś, miałeś problemy z nauką).