Zobacz pojedynczy post
stary 04-08-2005, 12:53   #33
S.P.M
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 10 06 2004

S.P.M ma numer GG pisz to ci dam
Domyślny

[quote=kundzia666]
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Avager Tymczasowy
Co do tych długich włosów... powszechnie wiadomo że Promieniowanie Komputerowe (lol) powoduje nadmierny porost włosów ! Przez także zmianę wyglądu twarzy na nijaką (nie można odróżnić płci). Zanikają organy rozrodcze oraz ... zaczyna się tyć nadmiernie, takze i mózg zanika. Nawet pokazano to na kilku przykładach, dam 1 :

Jakiś pan się pytał na tym forum "Jak schudnąć" bo zadużo grał w tibie i przytył... więc jak myślisz ? Czy to nie prawda że mózg zanika przy komputerze ? To prawda ! TO PRAWDA !

Potem się zastanawiasz czy na ulicy idzie dziewczyna czy chłopak.... sylwetka nie wiadomo czego (czasem jest nie dokarmiany z powodu braku czasu bo musi hunta robić) a czasem zbyt (czyt. Sorce i Druidzi... bo jak stoją i robią runki to sobie podjadają te wszystkie chipsy i pepsi w tonach). A potem sie dziwić czemu są takie parady równości xD .

ROTFL

Sry za Offtopa .

sory, stary gram w tibie 2 lata jestem szczupły, wyglądam jak facet i niemam długich włosów, co prawda miałem problem z szkołą, ale tylko przez to że sie nieuczyłem gdy zaczołem, poprawiać oceny byly naprawde dobre 4-5 wiec tibia niedziala zle !!! bede bronil tutaj mojej wypowiedzi bo w raz z kumplem sadzimy ze to my mamy racje a nie ty, pewnie tak najezdzasz na tibie bo cos ci w niej niewyszlo i nieumiesz przebaczyc tibi za wyrzadzone zło, wiem zły dotyk boli przez całe życie. Ciekawe co tak na ciebie wpłyneło, pewnie jakiś nieudolny pk szukał nooba którym właśnie ty jesteś
Jak nie zauważyłeś/aś, to było powiedziane z ironią.
Jak to ktoś kiedyś powiedział, ironia jest bronią ludzi inteligentnych.
S.P.M jest offline   Odpowiedz z Cytatem