Zobacz pojedynczy post
stary 07-04-2004, 21:42   #1
Zureq (RUBERA)
Użytkownik Forum

Zureq (RUBERA)'s Avatar

Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Olsztyn

Domyślny Koniec Świata - kiedy nastąpi?

No właśnie, kiedy? Już ponad połowa post-manów stwierdzi, że tego nikt nie wie. Inni zbluzgają mnie za to, ale co tam No więc jest parę teorii:
1. Rok 2004 (zerknijcie na kalendarz - to ten rok ) Czemu tak sądze? Może to i dziwne, ale miałem sen, w którym zobaczyłem żołnierzy i wybuch bomby atomowej a potem datę 2004. Sam nie wiem, czy w to wierzyć, ale to było bardzo realistyczne. Ten sen miałem jakieś 2-3 lata temu, a pametam, jakby to było wczoraj. Potem stworzyłem pewien dowód. Otóż liczba 666, powszechnie znana. Pomnóżmy ją przez 3. 1998. No i zonk, nic się wtedy nie stało. ale teraz wykonajmy coś odwrotnego: podzielmy przez 3. Wynik - 222. Dodajmy cyfry, wyjdzie nam 6. 1998+6=2004. Wiem, wiem, trochę naciągane, ale lepsze to niż nic
2. Rok 2006. Rok też dosyć znany. O nim mówi sama Biblia (poczytajcie "Kod Biblii"). Otóż w skrócie: Pismo Święte było pisane z początku po Hebrajsku. Wzięto więc Biblię w tym języku, pozbyto się samogłosek (bo ich wtedy nie było) i odstępów między wyrazami, w tym znaków interpunkcyjnych. Otrzymano bardzo długi wyraz Naniesiono go do komputera. No i teraz najważniejsze. Jeśli bralibyśmy powiedzmy co 3 literę, to po pewnym czasie wyjdzie nam sensowne zdanie. Wymyślono więć program i wpisano hasło: Apokalipsa (czy coś podobnego, już za dobrze nie pamiętam). Co się okazało? Otóż słowo Apokalipsa skrzyżowało się z liczbą 2006! Nikt nie mógł w to uwierzyć, ale gdy wpisano takie hasła jak Einstain, to krzyżowało się z wyrazami takimi jak fizyk, odkrywca itp. Czyżby dopiero teraz ktoś wymyślił sposób na prawidłowe odczytanie Biblii? Przez tyle lat nikt nie poznał prawdy, a co za tym idzie, Pismo Święte nie mogło zostać zmienione, nawet o 1 literę! Inaczej cały kod poszedł by się je***. Zarazem ile przekłamań jest w Biblii...
3. Rok 2014. Pojawia się już dość często. Głównie dzięki kalendarzowi (skleroza nie boli) Majów bodajże, ostatecznie Inków. Nawet Nostradamus przepowiedział tą datę.

W każdym razie jedno jest pewne. Koniec Świata jest bliski...

Comment, plx )

EDIT: Ach, ta skleroza Starzeję się Otóż Biblia mówi: "Nie znacie dnia ani godziny". Jednak nic nie mówi na temat lat, ani miesięcy. Dlatego najbardziej prawdopodobna data to 06.06 i może jeszcze 06.

Re down: Hehe, a więc 666 to faktycznie najdziwniejsza rzecz w całej Apokalipsie.
Cytuj:
A imię jego 666
Już spieszę z wyjaśnieniem Niektórzy uwarzają, że to komputer. Jeśli weźmie się litery alfabetu angielskiego i ponumeruje się je (A-1, B-2, C-3 itd.) To gdy doda się litery ze słowa computer, otrzyma się liczbę 666. Inni twierdzą, że będzie to sześcioliterowe imię, sześcioliterowe nazwisko i sześcioliterowe cośtamjeszcze Natomiast bardziej rozsądni (w tym ja ) stwierdzą następującą rzecz. Skoro napisane jest, że bez znaku bestii nie można będzie nic kupić i załatwicz żadnych spraw, możliwe jest, że każdemu człowiekowi zostanie przypisany numer, coś na styl nr. więziennego. Każdy będzie go nosił na ramieniu lub czole. A więc może to będzie właśnie nr. 666.
Zureq (RUBERA) jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.