Fajne pomysly, ale przesadzone. Dużo z nich wzmagao by lagi, co nie znaczy ze nie sa fajne

. Zmiana pogody byla by super ale tylko zima, zeby jakos ograniczyc lagi, i zima by trwala normaly czas zimy za oknem, to bylo by super ! wtedy jak w domku postawie choinek to jakos to wyglada

Nowe środki transportu to jest to ! co to!? Latajacy dywan, statek i parowiec !? tylko tyle, a gdzie konie, gryfy itp. Zwierzatka domowe to bylo by coś! miec w domku chomika, rybki, albo psa, albo kotka

to bylo by fajne. Widoczna podroz statkiem czemu by nie. Kapitan stoi przy kolku wszedzie woda statek stoi na środku i jest. Ktos juz powiedzial zeby statki wyplywaly o okreslonych porach to nadalo by wiecej realizmu. Wyciaganie strzal ze zwlok, juz dawno o tym myslalem. Kastet tez bylby fajny. Proca, ladowalo by sie kamieniami. i dwie bronie w rekach! Dwa fire swordy chociazby, fajne to by bylo. (nie wiem jak to sie pisze wiec pisze tak jak sie mowi

) Mun-czako to tez bylo by fajne i mozna by bylo miec 2 w rekach na raz ! tylko trzeba bylo by dorobic nowa klase broni, lub podciagnac to pod cluby. Szybszy resp ryb w jeziorkach! to sie naprawde przydaje ! Popieram tez kataklizmy ! Możliwośc robienia wlasnych broni i pscie sie ich mi sie nie podoba, wzrosly by ceny, pozatym jest to zerzniete z innych gier typu Diablo. Tak samo Kamikaze powinno cos takiego byc! popelniasz samo bojstwo ale udeza z podobna sila do UE. Zmienność cen w sklepach! Właściwości przedmiotów! To bylo by jeszcze lepsze... Pomyślcie macie DSM'a zrobiony z łuski smoka... Wiec powinien miec jakas wieksza odpowrnosc na ognien (np. obrazenia od ognia zmiejsone o 15%) Blue robe.... Magiczna pelryna, ale czemu nic nie robi skoro jest magiczna?... Wiec powinna miec jakąś włąściwośc (np. Szybsze regenerowanie many o 2sec. (tylko sorc&drut)) Wiecej outfitów i ulepszenie outfitu sorc'a dla PACC'ow od przodu on wyglada jak... hmmm ... ON NIE WYGLADA

jest poprostu wstretny !
jak mi sie jeszcze coś przypomni to dopisze =))