Zobacz pojedynczy post
stary 08-04-2004, 08:23   #21
Acid Drink
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 17 03 2004

Domyślny

jestem przekornym czlowiekiem wiec przyjme pozycje obonna do tibii
wiec generalnie tibia jest wciagajaca rga co wszyscy joz raczej zaowazyli, wiec jak mozna oddzielic tibie od reszty zycia skoro stanowi ona dosc pokazna czesc
Kazdy lobi rozmawiac o tym co go interesuje :
-jedni o polityce, inni o pilce, jeszcze inni o pracy a my tu gadamy o tibi, i niewidze powodo zeby sie rzocac na lodzi co gadaja na tematy co ciebie nieinteresuja (Ulrek - chociaz dziwi mnie efekt jak tak bardzo nielubisz rozmawiac o tibi to jakim codem nabiles sobie prawie 100 postow, ale mniejsza o to)
Ja lobie rozmawiac o tibi, ale tylko w chwilach kiedy wiem ze wszyscy obecni w nia graja
a wracajac do wczesniejszego watku
Powiem to moze ciutkie przy ostro
Jak wam sie niepodoba tibia to niemusicie z nia utrzymywac kontaktu, poniewaz swoimi wypowiedziami mnie irytujecie
Masa ludzi rozmawia o polityce tylko w celu zeby se ponazekac a wy moze niekumacie zbytnio polityki wiec musicie nazekac na lodzi kochajacych tibie
KAZDY JEST PANEM SWOJEGO LOSU I WY (ciag postow wyzej) TEGO NIEZMIENICIE, jak wam sie niepodoba ze koledzy rozmawiaja o tibi to zmiencie kolegow, widocznie niepasujecie do siebie klimatycznie
A zaloze sie ze wy tez macie jakies zainteresowania ktorymi sie chetnie dzielicie z kims

POST kierowany jest do nastepojacych osob:
Bofedojo
Ulrek
Dr. Omader
Acid Drink jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.