Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kani_of_Guardia
Chcial bym poinformowac graczy guardi ze szczygiel nieustraszony to zlodziej
nie mozna mu ufac np. ja mu pozyczylem k legi i fire axe zeby poexpil na guardach i nie chce mi ich oddac.Dobrze ze nie dale mu tez vampire shielda bo juz bym go niezobaczyl tak jak k leguw i mojego fire axe. A on teraz sie szczyci moim eq jak widac na ss z tego questa.
Radze mu nie pozyczac niczego bo on jest za*****ym zlodziejem i dlatego kacze grac na guardi wiec cya moim wszystkim kolega a szczygielowi h*j w dupe niech se ma te eq ale jest zlodziejem
JAK NIE CHCECIE STRACIC EQ TO NIE POZYCZAJCIE GO SZCZYGIELOWI
jak ktos tego nieposlucha to moze sie skaczyc to dla niego strata eq chyba ze szczygiel zamierza stawic sie przeciw tym slowom
i to by bylo na tyle ale jak wam cos ukradnie to ja ostrzegalem i miejcie pretensje do siebie.
myslicie ze on jest kolega?? ja tez tak myslalem do czasu..
BYE ALL GUARDIA SUX
|
Dzięki Kani w imieniu wielu graczy na guardi. On kiedys tesh byl mojim kolegom i tak sie dziwnie sklada ze chcial odemnie pozyczyc c seta bohy i c shield na foto dobrze ze mu nie zaufalem. Kurde Kani ale czy musisz konczyc z Guardiom z kolegami przez jednego glupiego pajaca na swiecie jest takich o wiele wiecej i nie uciekniesz od kazdego.. No ale coż tak bywa. Kani CyA
Edit: Popier.... n00bom mowimy DUZE NIE!!!!