Zobacz pojedynczy post
stary 04-08-2005, 23:00   #37
DR.UTi
Użytkownik Forum

DR.UTi's Avatar

Data dołączenia: 19 09 2004
Lokacja: Kraków

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Isara
DR.UTi ma numer GG 4790821
Domyślny

Klimat? Czy W Tibi Jest Klimat? To Nie jest RPG, tu nie ma Klimatu. Ta gra jest monotonna, bez fabuły, bez motywacji. Wciąga? Phi. Gracze Sobie to tylko uświadamiają. Odeszłem z gry tak łatwo jak zacząłem w nią grać. Mam nadal konto, ale gram tylko żeby pogadać ze starymi znajomymi. Jeżeli ktoś Szuka Klimatu, polecam poświęcić 10 godzin w tygodniu na miłą sesje D&D lub WarHammer'a. Tutaj GM ( Mistrz Gry ) Jest tylko jeden. On nie banuje, ustala zasady, i tworzy fabułe. Na sesji możesz zrobić co zechcesz, to jest gra wyobraźni. Możesz robić rzeczy o których w tibi nie możesz marzyć. Ostatnio kuzyn odciął mi twarz sztyletem. A ja zażuciłem na niego ognistą kule (Fire Ball ) Który jak wiadomo jest obszarowy. Atak dosięgł elfickiego niziołka, który okazał się reikarnacją króla Behemotów, którego zabiliśmy na poprzendiej sesji. To zaintrugowało kumpla (GM), i postanowił stworzyć reakcję łańcuchową, zmieniając nasz wszystkich w losowe potwory poprzez czar niziołka. Po czym zostaliśmy zabici. Questy- zadania trudne, tu trzeba myśleć ! A nie wykonywać wszystko według solucji jak w tibi. TO JEST KLIMAT!!!!!
DR.UTi jest offline   Odpowiedz z Cytatem