Zobacz pojedynczy post
stary 05-08-2005, 23:53   #1394
L-fan
Użytkownik Forum

L-fan's Avatar

Data dołączenia: 21 05 2004
Lokacja: Grodzisk Mazowiecki

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Świat: Calmera
Poziom: 64
Skille: 83/80
Poziom mag.: 6
L-fan ma numer GG 6942529
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lord of Destracktion
To dlaczego Ania powiedziala ze to ty ??Dziwne troche ze akurat ciebie sobie wybrala jako ofiare a znam Anie jest bardzo mila kobieta i wiem ze bezpodstawnie by cie nie oskarzala o to wiec cos w tym musi byc.Nie wiem jak bylo ale jezeli masz jej kase to oddaj zachowasz sie bardzo szlachetnie i mesko.Nie badz kolejnym noobem nikt z Grodziska nie byl thiefem i ty tez nie badz no ale jesli nie masz jej kaski to spoko.A co do ciebie koro to moja sprawa czy dostane czy nie martw sie o siebie.
Zapewniam Ciebie i wszystkich ze gdyby ta kasa trafila w moje rece to oddalbym ja gdy tylko zorientowalbym sie do kogo nalezy. Jednak nie mam jej i nigdy nie mialem. Przykro mi ze okradziono Princess Ann, a zlodziej sie cieszy ze sie wzbogacil czyims kosztem, pewnie nawet nie jest swiadom kogo okradl i tego ze przez niego ona moze juz nie grac -.- a jeszcze bardziej mi przykro ze oskarza sie o to tego kto sie akurat nawinie, no ale tak bywa... Mam nadzieje ze Princess Ann bedzie grac dalej bo szkoda by bylo gdyby skonczyla. Chociaz nigdy jej blizej nie poznalem to szanuje ja i zycze jej jak najlepiej.

Jutro rano wyjezdzam, odpoczne tydzien od Tibii, od tego wszystkiego... Wracam w niedziele 14go. Trzymajcie sie wszyscy