Fakt
Masz racje. Katana jest bronią mającą swoją bardzo długą tradycje i jest pewnego rodzaju symbolem Japoni. Też o tym myślałem dlaczego jest taka słaba w tibi prubowalem sobie tłumaczyć ż jest to najlepsza niemagiczna broń z mieczy ale nawet tak nie jest, jakiś brzydki longsword nie mający żadnych szans z Kataną w RL jest lepszy? To poprostu jakiś żart. Cipsoft w pewien sposub mógł obraźić niektórych Japończyków tym co z Nią zrobił. Zamiast być zakrzywiona zrobili prostą jak kij a dotego przypomina bardziej jakiś krótki mieczyk z bylektórego sklepu a nie broń honorowego samuraja. Napewno wiele osób sie zawiodło. Moją pierwszą postacią marzyłem by zdobyć "legendarną' Katane i co? Zdobyłem coś co tylko z nazwy jest Kataną a z wyglądu śmieciem i tak też jest.
Mamj tylko nadzieje żę następny upadate (bo na tego nie ma co liczyć, oprucz może zmiany wyglądu) Zmieni jej drastyczne wykorzystanie w grze i poprawi statsy tej broni na lepsze, by hociarz bylo by sobie można wytłumaczyć żę jest tro najlepsza nie magiczna broń.
A może zrobią umagicznioną Katne?
|