Temat: Muzyka ...
Zobacz pojedynczy post
stary 06-08-2005, 14:22   #23
Adrianoss
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 06 2005
Lokacja: Białystok

Imię: Adrianoss
Profesja: Elite Knight
Świat: Galana
Poziom: 91
Skille: 85/79
Poziom mag.: 6
Adrianoss ma numer GG 4624230
Domyślny

dodam tu swoich groszy, otoz jest taki program ktory potrafi wyciac wokal, mowie wyciac w znaczeniu wyciszyc a nie oddzielic, nazwy programu nie podam bo nie pamietam ale szukam go juz dosyc dlugi czas, druga rzecz remixerzy uzywaja kompow + samplery+ gramofony + przede wszystkim keybordy, ty co najwyzej mogles zrobic krotkie sety, megamixy, poprawka to nawet nie sa megamixy, te przerwy miedzy utworami vide rocco?? nie o to tu chodzi, najwazniejsze jest to zeby przejsc plynnie z jednego kawalka w drugi "bit w bit" i zeby nie bylo zadnych zgrzytow dudnien pierdow itd, u ciebie to sa poprostu 3 kawalki nagrane po sobie wiec to zaden mix, jak chcesz moge udostepnic gdzies mojego autorskiego seta z bylego klubu gdzie gralem zobaczylbys mniej wiecej o co chodzi. kolejna rzecz odinstaluj sobie tego badziewnego atomixa bo tym sobie mozesz musyczke conajwyzej popuszczac, sciagnij sobie BPM Studio albo Mixvibes Pro., co do tego ostatniego "remixu" House Baby to ja nie wiem czym sie rozni to to od normalnej clubowej wersji, oceniam to jako 0/10, zero

a i moze ktos zna jakis darmowy serwer gdzie moglbym umiescic swojego powyzszego secika ( okolo 60 M

Ostatnio edytowany przez Adrianoss - 06-08-2005 o 14:24.
Adrianoss jest offline   Odpowiedz z Cytatem