Zobacz pojedynczy post
stary 06-08-2005, 17:52   #72
binek1986
Użytkownik Forum

binek1986's Avatar

Data dołączenia: 13 03 2005
Lokacja: Elblag

Stan: Niegrający
Imię: Binek
Profesja: Elder Druid
Świat: Nova
Poziom: 56
Skille: 22/26
Poziom mag.: 71
Domyślny

Gadka szmatka.. Wszystko zalezy od dmg zadanego przez bolty/arrowsy, poniewaz pall czesto nie trafia, a bolty latwo bloknac nawet druidem.
Mialem kiedys taka sytuacje ze pallek na hero bil mnie dla beki (101 dist) i nie mogl trafic, za to ja go z explo zjechalem do red. Jak pallek ma fuksa i mu bolty wchodza ladnie to ma duze szanse..
Ale podam przyklad, ze pallek z 90+ dist walil we mnie 20 boltow, 15 trafil a max byl za 50 a reszta srednio za 20~ (btw mam 26 shieldinga =D). Co do walki sorc vs pall..

Widzialem duel sorc 30+lv vs 50+lv pall. Jak sorc uzywal hmmek only, a pall boltow to sorc przegral (kiepskie pvp ) ale przy drugim podejsciu wystarczyly 2x E-wave (tez mial fuksa ze mu weszlo 200+ z E-wave bo jak wiadomo dmg w Tibii jest losowy i nigdy nie wiadomo ile wejdzie =D) i pallek juz na red byl, i nie wiedzial co sie dzieje ;-).

Tak wiec wszystko zalezy od tego czy beda nam wchodzic hity.. taka prawda. Reszta to czyste pvp (bez botow offkoz).

Dodam jeszcze na koniec ze to poniekad prawda, ze sorc z lv 60~ ma wieksze doswiadczenie w grze i wiadomosci o niej niz 60lv pall.. (o ile zadna z postaci nie jest kupiona). Widzialem kiedys pod depo jak 80+ pallek pytal sie gdzie jest Fibula (chyba jedyne co umial to expic na guardach...)
say to his assailant, "If I live I will kill you, if I die
you are forgiven". Such is the Rule of Honor.
binek1986 jest offline   Odpowiedz z Cytatem