Zobacz pojedynczy post
stary 06-08-2005, 23:15   #8
schnappi
Użytkownik forum

schnappi's Avatar

Data dołączenia: 06 07 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Delmithos
jak to chwalenie sie w filmie ? lol wez nie ******* tu gupot... ja tam juz dawno nie gram nie mialem wiec uhow blankow ani nic ;p - pozatym co to znaczy "z wrazenia troche byl przywieszony", ?? Pozatym "no ale te prosby uh plx -.- i na koneic wjanowanie sie w ue -.-" skomentuje - wal sie, uhneli mnie bo inaczej bym padl lol wiec prosilem o uhniecie... noob -.- na ue padlem poniewaz nie skojazylem ze Norkiav to Phiromana i ten druid takze nie ******* mi tu... ty bys dygal tam w ogule pojsc a co dopiero wchodzic tam gdzie walcza lol wiec nie opowiadaj bajek shnapi
ty nie opowiadaj bajeczek po pierwsze nie padlbyś od ognia zostało by ci życie a po drugie po znalezieniu fooda mailes mane na e vite ( chyba dawno nie ogladalem ale obejrze jutro i skomentuje jeszcze raz ) aha te "przywieszenie" wolno pisales on cie uhnal a ty jeszcze 2x napsiales uh plx i nie gadaj ze bym sie dygal pojsc -.- ty psozedles i nic nie robiles tak to by mogl kazdy pojsc ale ja poszedlem na wojne lao vs cadbury gdzie 25 ms uzywal aimbota; / i kolejna sprawa nie nagrywaj filmikow z wojny w ktorej nie brales udizalu to na prawde mnie gryzie aczkolwiek to troche wina pivope ze filmik zamiescil ok ja uwzam ze powinien byc koniec kłótni

Ostatnio edytowany przez schnappi - 06-08-2005 o 23:19.
schnappi jest offline   Odpowiedz z Cytatem