@Nekromanta
Człowieku... pamiętaj że nie powiedziałem tego z własnego doświadczenia, tylko z doświadczenia pracującego kolegi, jest sam, oszczędza i sam wydaje 90 zł na potrzebę na tydzień... Oczywiście nie mówię że 90 zł to byle gówno, ale też nie jest to na tyle dużo, żeby przeżyć z tego jakoś długo... CIP-Soft to firma jak każda inna, i chce zarobić na siebie, opłacić wszystko, i mieć jeszcze jakiś zysk, rodziną, które nie są zamożne, wcale nie polecam kupna pacca, bo to jest strata pieniędzy, ale jeżeli ktoś ma pieniądze, i chęci, prosze bardzo, niech wzbogaci neico CIP-Soft... nie rozumiem dlaczego tłumacyzsz mi realia niektórych polskich rodzin, czy uważasz że sam o tym nie słyszałem?
@ Spider...
Nie będe tracił czasu na bzdurną dyskusję z Tobą, dobrze wiesz że nie chodzi mi o pobijanie rekordów Guinessa, bo wyzyć na skraju za 90 zł można przez miesiąc,
jedząc chleb i [pijąc] wodę... poza tym nie mówie tego z własnego doświadczenia, co napisałem wyżej, chodzi mi o normalne obiady... a żywienie grupowe wychodzi taniej, więc proporcjonalnie liczba osób do czasu więcej "wyżyje" jedna osoba w grupie... gotując sobie samemu, troszkę wychodzi to drożej... Poza tym wszystkim, moje porównanie było w sumie nieco nagięte, ale chciałem powiedzieć tym że 90 zł to nie jest dużo pieniędzy, ale bieda popycha do tego, że niektórzy mogą zabić za 20 zł...