Cytuj:
Nie, nie widzę w tym temacie żadnej argumentacji w twoich postach. Chyba, że uznalibyśmy za argument pół idiotę i przygłupa.
|
A teraz wytnijmy z mojego posta wszystkie inwektywy.
Cytuj:
(...)oceniasz ludzi po postach(...)nie umiesz czytać postów(...)nie rozróżniasz nicku 'berburio' od 'baron kaldrick'
|
Dalej nie widzisz argumentów? Hmm....Podkreślić na czerwono i pogrubić? Mogę też pisać P O W O L I, jeśli nie nadążasz, imć 'jam_jest_najinteligentniejszy'.
Cytuj:
Lepsza rzekoma fasada pseudo elokwencji, niz dziecinna pyskówka i obraźliwe epitety z twojej strony.
|
Ty widzisz w tym dziecinną pyskówkę, bo chcesz to w niej widzieć. A wiesz dlaczego? Żeby się dowartościować. Jaki to tY nie jesteś poważny i dorosły. I TO JEST DOPIERO DZIECINNE.
Cytuj:
btw, co to za dziwnt zwyczaj pisania (juz drugi raz) tWOJA zamiast Twoja albo twoja? Ma to być próba okazania braku szacunku, czy co? Jeśli tak, to gratuluję kolejnego przykładu twojej "dojrzałości" emocjonalnej i "kultury" osobistej.
|
Przyzwyczajenie z rozmów scenowych. Tam (tj. na scenie komputerowej), zwracając się do kogoś w ten sposób zaznacza się, że ma się danego osobnika głęboko gdzieś. Ah, i dojrzałość emocjonalna bynajmniej nie znaczy, że ktoś nie używa wulgarnych zwrotów, ani nie okazuje braku szacunku, kotuś. Więc jeśli korzystasz z trudnych wyrazów, to najpierw naucz się, co one znaczą.
A i nigdy nie mówiłem że jestem kulturalny. Muszę? Spójrz na siebie - pseudo-kulturka, a i tak przygłup. I po co to komu...
Cytuj:
Proszę was, chłopaki, czy warto się tak żreć? Na co? Po co?
|
Przepraszam Cię, ale nie lubię, gdy ktoś ocenia mnie po postach.