Zobacz pojedynczy post
stary 08-08-2005, 03:08   #1
Dr. Omader
Administrator

Dr. Omader's Avatar

Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
Domyślny Pierwszy Polak z poziomem 200!

Dnia 7 sierpnia 2005 około godziny 19:00 nastała historyczna chwila...
Oto Polscy Tibiarze doczekali sie pierwszego rodaka z 200 poziomem!
Seromontis - Elite Knight z Hiberny rzutem na taśme wyprzedził Wurzel'a z Anticy i jako 5 osoba w dziejach Tibii osiągnął 200 poziom!

Seromontis udzielił tibia.pl krótkiego wywiadu

Dr. Omader: Jak się czujesz jako pierwszy Polak, który zdobył 200 poziom w Tibii?
Seromontis: Nie myślę w ten sposób jeszcze daleko droga do tego, co chcę tu zrobić ^^
Dr. Omader: Czyli masz jeszcze jakiś cel w Tibii poza osiągnięciem tego 200 poziomu, cóż to takiego?
Seromontis: Magic level 10, skille ;] i level 250
Dr. Omader: Ile zajęło Ci osiągniecie tego poziomu?
Seromontis: To moja 1 postać w Tibii, zajęło mi to około 17 miesięcy
Dr. Omader: Bardzo imponujący wynik jak na pierwsza postać i osiągnięcie tego wszystkiego w tylko 17 miesięcy. Wielu Tibijczyków zastanawia się "Jak on to zrobil?". Gdzie kryje się klucz do sukcesu i tak wysokiego poziomu?
Seromontis: Przede wszystkim czas no i zawzięcie + wytrwałość ;]
Seromontis: Wszystko to posiadam ^^
Dr. Omader: Gdzie zdobywasz najwięcej doświadczenia?
Seromontis: Demonia-Wrls
Dr. Omader: Mówisz, ze taki poziom wymaga czasu, wiec pewnie Twoje życie prywatne trochę na tym cierpi. Czy może potrafisz znaleźć granice miedzy światem cyfrowym, a prawdziwym?
Seromontis: No cierpi ale nie narzekam na moje życie towarzyskie ;]
Dr. Omader: Jeśli już jesteśmy przy życiu prywatnym, to ile masz lat i co aktualnie robisz poza Tibią?
Seromontis: 24 latek, i zajmuje się muzyka to moja 2 pasja ;]
Dr. Omader: Jakiego gatunku muzyką?
Seromontis: psychodelic goa trance , hard techno-schranz
Dr. Omader: Masz dziewczynę?
Seromontis: Tymczasowo nie
Dr. Omader: Znasz może pozostałych Tibijczyków, którzy zdobyli 200 poziom? Co o nich myślisz?
Seromontis: Znam ich tylko ze stronek tzn. ich levelki , nigdy z nimi nie rozmawiałem nie miałem okazji ani przyjemności wiec nie mogę nic powiedzieć.
Dr. Omader: Co myślisz o Polakach grających w Tibie (zarówno tych nisko poziomowych jak tych bardziej znanych wysoko poziomowych)?
Seromontis: Mam parę pamiętliwych sytuacji z poznania, co niektórych Polaków (dobre i złe) tutaj nie chciałbym kończyć, ale znam Polaków i co niektórzy z nich są moimi przyjaciółmi zarówno nisko jak i wysoko poziomowi.
Dr. Omader: Zapewne słyszałeś już o Tiquandzie i nowinkach, jakie CipSoft wprowadzi w najbliższym update. Co myślisz o tym wszystkim?
Seromontis: Nie mogę się doczekać ^^
Seromontis: W końcu jakieś zmiany, najbardziej liczę na nowe outfity ;]
Dr. Omader: nie będzie nowych outfitów
Seromontis:
Dr. Omader: Czy chciałbyś cos przekazać reszcie polskich Tibijczyków?
Seromontis: 3mcie się ramy to się..... ;] Ale tak szczerze, jeśli cos chce się osiągnąć to z rozwaga a przede wszystkim dobrze się przy tym bawić ^^

Z niecierpliwością oczekujemy następnego rodaka, który osiągnie ten jakże wysoki poziom

Ostatnio edytowany przez Dr. Omader - 08-08-2005 o 03:20.
Dr. Omader jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.