Zobacz pojedynczy post
stary 08-08-2005, 22:09   #17
Matheous
Użytkownik Forum

Matheous's Avatar

Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.

Matheous ma numer GG 2872460 Matheous ma login Tlenu emcid@tlen.pl
Domyślny

Odtrutke od Jeta moze tez zrobic doktorek z Vault 8 w Vault City, ale ja ten quest mam pieronsko zabugowany. Ale moze zrobic, co prawda mi sie udalo zrobic raz ale zrobi.
Co do auta-musisz mu powiedziec:
-z patchem 'Smithy, mam tu taka rzecz z Gecko...' i zacznie ci nawijac, az bedzie opcja ze chcesz kupic.
-bez patcha, to co wyzej lub 'Smithy, mam tu taka rzecz z Klamath' i jak zacznie ci nawijac, to znow to samo. Jesli nie ma opcji, to znaczy ze musisz zdobyc ta rzecz z Gecko. SPOILERMozna ja dostac od Skeetera, ktory chce w zamian Super Tool Kit, ktory ma Valerie w Vault City i da ci go jesli jej dasz klucz francuski(wrench-jest w bramach miasta, musisz dzieciakowi oddac jego misia i sluchac gadek, potem przeszukac kamienie nad nim) i zestaw narzedziowy(te kombinierki, jest ich pelno).koniec spoilera.
Zalecam wgranie patcha, inaczej samochodzik co chwile znika... Mi np. zniknal zaraz po zakupie, gdy wybralem sie do drugiej czesci Den i wrocilem. Wiec lepiej wgraj patcha.
I zwracaj uwage na estetyke i gramatyke postow... bo sie czytac nie da...