Cytuj:
Oryginalnie napisane przez lord shard
Właśnie ? Nie słyszałeś o czymś takim jak temperament? Kald ma właśnie taki, każdy człowiek jest inny, ma swój własny temperament, on ma taki....
|
Wait a moment. kALDUSIOWI wolno nazywać mnie "przyglupem, polidiota" itd, bo ma taki temperament, a mi nie mozna na "kotusia" odpowiedziec "idz podrywaj chlopcow na miescie". Bo, jak sam powiedziales, to zalosne i godne
piaskownicy. A co, ja nie mam juz prawa do temperamentu? I moze to bylo bardziej obrazliwe?
>>A co do ostatniej części konfrontacji... Nie możesz mi zabronić chłopcze na forum do wypowiedzenia się na nim, a jak coś ci nie pasuje - trudno. Zmień spodnie i oddal się...
1. Nie chlopcze, drogi userze.
2. Z moimi spodniami jest wszystko w porzadku.
"Zmien spodnie i oddal sie". Ciekawe, czy to nie jest bardziej zenujace i warte piaskownicy... To bylo zenujace. A na pewno nieuzasadnione (ja przynajmniej napisalem post w odpowiedzi na "kotusia")
Pozwol sobie na odrobine obiektywizmu, i zastanow sie, czy "idz podrywaj chlopcow na miescie" jest gorsze od "przyglupa, polidioty" i "zmien spodnie i oddal sie". To, ze kochasz kaldricka, nie znaczy ze ma zawsze racje.