Zobacz pojedynczy post
stary 09-08-2005, 21:30   #1
Premm
Użytkownik Forum

Premm's Avatar

Data dołączenia: 24 09 2004

Imię: Setzer
Profesja: Elite Knight
Świat: UO
Domyślny Co sadzicie o "New monsters" xD??

Wlasnie co sadzicie o nowych potforkach, nawet ich nieatakujac, tylko wygladem

No ja przechodzac z carlin do kazzo zauwazylem "Butterfly" czyli motyla, (inaczej latajace masło). Ten skurczybyk byl tak szybki ze za fixa go dogonic niemoglem-.-

No ale za to fajnie wygladal, taki purpurowy, fajnie sie ruszal a popylal jak z hm... (powiem na oko;P) jakis koles z 30lv + boh(albo utani hur).

Moje wrazenia co do Uptade'jdu sa dosc imponujace, bo po zalogowaniu znalazlem sie w swiatyni i postanowilem udac sie do depo w carlin, co moje oczy zdziwilo fajnie je rozpudowali;D

Takze narazie malo zobaczylem.., ale postanowie wiecej znalesc inofrmacji dotyczacych ulepszen;D

Sprubuje Wam to przyblizyc jak mi sie tylko uda, a co do do Was drodzy Uzytkownicy dawajcie swoje opinie i jakies tam nowe informacje

@edit: Wlasnie chcialem dodac ze ten motyl "butterfly" ma 2 hp, nic z niego niewypada bo niemozna go otworzyc

Dalsze informacje z czasem...
@offtopic
Prosze niepisac docinki w stylu "Nieumiesz pisać, kup se słownik" czy inne tego typu rzeczy...
Prosze o wiecej postow!!!
Z powazaniem
Premm.

Ostatnio edytowany przez Premm - 10-08-2005 o 11:09.
Premm jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.