Temat: Hydry i loot.
Zobacz pojedynczy post
stary 10-08-2005, 11:33   #1
sir Tifejo
Użytkownik Forum

sir Tifejo's Avatar

Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów k/Gliwic

sir Tifejo ma numer GG 4203085
Domyślny Hydry i loot.

Witam!

Chcialbym sie dowiedziec jaki loot jeszcze spada z hydr. Wczoraj bylem do godziny 3:00 na respie hydr [o dziwo, bardzo szybki!] i spadlo nam... Royal helmet i bohy...[jakby ktos nie wierzyl to pozniej moge zamiescic fotke, o ile jeszcze gdzies mam. Chyba ze to bloker wylorzyl swoje, w co watpie]
Ogolnie Hydry sa bardzo silne [wydaja mi sie silniejsze od dl'i, jedna taka wredota sie przezucila, walnela swojego hita i...300hp z czegos podobnego do great energy beam, tylko inny wyglad].
Blokerzy [jak przy kazdej bestii tego pokroju musza stawac po skosie, gdyz bija one z [wspomnianego wyzej] e-beamu i [tak samo obszarowo] fali trucizny, ale od trucizny nikt z nas nie dostal, wiec nie wiemy czy tylko zatruwa [watpliwe] czy zadaje obrazenia.

Pozniej, jak juz sie nam znudzilo, poszlismy pozwiedzac tereny na polnoc od Port Hope...Natknelismy sie na miasto malp. Wrazenia - bez blokera nie ma czego tam szukac!
Sibongi - rzucajace z kamieni - szybkosc jak Giant Spider [wiec dosyc spora], duza ilosc hp, jak dla mnie zdecydowanie za malo expa. Loot - gp, banany [nic innego nie spadlo]
Kongra - Nawet znosne, chociaz BARDZO silny, exp i poziom hp mniej wiecej wyrownany, loot: gp, pomarancze, kokos [nic wiecej nie spadlo]
Merklin - To jest moje ulubione stworzenie z rodzaju malp; malo hp, dosyc duzo expa; Zadaje dosyc spore dmg, od ognia, energi, trucizny - wiec wszystko co z magia zwiazane. Loot - gp, kokosy, p-armor [dosyc czesto, na pol godziny w tym miescie spadlo nam 5 ], magic light wandy [tez dosyc sporo, ale nie zbieralismy tylko na ziemie i zeby sie swiecilo]

Do Lizardow nie zdazylismy dotrzec, a po spotkaniu z Dworcami nie pozostal ani 1 ss, a wrazenia - za szybko padaja, loot = 0, exp tez praktycznie zaden [nie szukalismy ich specjalnie, wpadlismy do dziury z nimi, zupelnie przypadkowo]

Chcialbym uslyszec Wasze wrazenia co do Tiqandy. Teraz ide zwiedzac ta Catedre kolo poha, zobaczymy co tam zyje ))
EDIT: Co do wrazen to nie chodzilo mi TYLKO o Hydry, ale o caly update.

Pozdrawiam [nie sadzilem ze tak sie rozpisze, ale dobrze mi sie pisalo;]]
T.

[email protected]

Ostatnio edytowany przez sir Tifejo - 10-08-2005 o 12:22.
sir Tifejo jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.