Temat: Hydry i loot.
Zobacz pojedynczy post
stary 10-08-2005, 12:10   #4
Palladni
Użytkownik Forum

Palladni's Avatar

Data dołączenia: 18 09 2004
Lokacja: Nowogard

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Pacera
Poziom: 40+
Poziom mag.: 51
Palladni ma numer GG 5971635
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez sir Tifejo
Witam!
[...]
Pozniej, jak juz sie nam znudzilo, poszlismy pozwiedzac tereny na polnoc od Port Hope...Natknelismy sie na miasto malp. Wrazenia - bez blokera nie ma czego tam szukac!
Sibongi - rzucajace z kamieni - szybkosc jak Giant Spider [wiec dosyc spora], duza ilosc hp, jak dla mnie zdecydowanie za malo expa. Loot - gp, banany [nic innego nie spadlo]
Kongra - Nawet znosne, chociaz BARDZO silny, exp i poziom hp mniej wiecej wyrownany, loot: gp, pomarancze, kokos [nic wiecej nie spadlo]
Merklin - To jest moje ulubione stworzenie z rodzaju malp; malo hp, dosyc duzo expa; Zadaje dosyc spore dmg, od ognia, energi, trucizny - wiec wszystko co z magia zwiazane. Loot - gp, kokosy, p-armor [dosyc czesto, na pol godziny w tym miescie spadlo nam 5 ], magic light wandy [tez dosyc sporo, ale nie zbieralismy tylko na ziemie i zeby sie swiecilo]
Według mnie te małpy są żałosne, siedziałem tam troche i ani jedna vita/uh mi niezeszedł, czasami te Sibongi trafiały z kamieni, Kongra niedość że mnie dogonić nigdy niemogła, to kiedy stała kołomnie wielnie NIC mi robiła.