Cytuj:
Oryginalnie dodany przez konradek
minimum lvl +50 skile z 65/70 wystarcza uhy hmm i co jeszcze stac na ukos z dlem
|
Heh Ludze sa smieszni byes na DLu ?? czy Ci co sie wypowiadaja cokolwiek wiedza?, najbardziej rozwalila mnie twoja wypowiedzec MINIMUM 50+ buahah nie mysl tyle bo z tej twojej checi napisania czegos madrego wyszla sama glupota.(jak minimum 50 to po jaka cholere ten +??) Pozatym mozna isc i na 40 tylko musisz sie liczyc z tym ze DL potrafi zasadzic kombo za 1k~(tak zanotowal moj zanjomy) mnie osobiescie DL odprawil po 1 sekudzie na 45lvl, na 50 lvl wzialem odwet solo

, wiec jak widac rozne bywa z tymi gadami.! Nastepnie "65/70" znowu traf w dziesiatke mozesz mi powiedzec po cholere tarcza na Smoki ?? dmg zadawany z pazurka jest znikomy w porownaniu do tego jaki mozna dostac z atakow spcjalnych, nie bede sie wypowiadal jake skile powinien miec bloker bo ja mam dosc spore, licza sie one dopiero przy solowce.1 wystarcza "UHy i HMM" ja pier..ole solo ze skilem 65 na 50lvl powodzenia musialbys miec ze 20bp UHow i zapewniam ze nie mialbyc czasu rzucic tego hmm. Raz zrobilem ten blad i zamiast czekac potulnie z uhem na glowa postanowalem wygrzmocic DL z hmm akurat zmienil cel i dotalem 2x fv + pazurek naszczescie kolega z ktorym robilem fibula quest mnie uhnal bo bym mial Fly Away.! Wiec jak masz zamiar napisac takie glupoty to lepiej nie pisz wogole.!