Zobacz pojedynczy post
stary 10-08-2005, 16:57   #1
Instrumentum Diaboli
Użytkownik Forum

Instrumentum Diaboli's Avatar

Data dołączenia: 11 01 2005
Lokacja: Gdynia

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Secura
Poziom: 111
Instrumentum Diaboli ma numer GG 2661650
Domyślny Bebilon the Movie.avi

Witam chcialbym udostepnic wam moj pierwszy filmik.
Oczywiscie pelna amatorszczyzna, ale bylbym wdzieczny gdybyscie go ocenili.
Film zostal stworzony z dwoch powodow
1- nudzilo mi sie i chcialem sprobowac sil w movie makingu
2- niedlugo bebiemu stukaja 2 lata grania w tibie. (czym mozna sie szczycic albo plakac nad zmarnowanym czasem )

BEBILON THE MOVIE! (33mb)

plik wstawilem na rapidshare poniewaz nie mam dostepu do zadnego ftpka >.<

Naprawde zalezy mi na ocenach, jesli beda pozytywne bede probowal dalej jesli negatywy odpuszcze sobie .

(info techniczne: film robilem w power director, do ogladania potrzebny jest codek DiVx (ktorego mozna zassac z tad >>>.Divx.<<<)
w filmie znalazlem juz jeden blad jezykowy wiec odrazu was o tym informuje)

NIE MOZESZ SCIGNAC? PRZECZYTAJ:
film sciagamy klikajac na link a nastepnie w zaleznosci od typu uzytkownika na rapidshare wybieramy opcje free lub premim jesli free (do premium jak sie domyslacie trzeba zaplacic) to odczekujemy wyswietlony czas poczym klikamy na link proste jak konstrukcja cepa

Yours

~Hecate Gorgo

Princeps gloriosissme caelestis militiae, sancte Michael, defende nos in praelio et colluctiatone. Santas! Ecce Crucem Domini, fugite partes adversae! Apage! Apage! Apage!

Ostatnio edytowany przez Instrumentum Diaboli - 10-08-2005 o 23:03.
Instrumentum Diaboli jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.