[ALIGN=center]Oficjalnie 9 kwietnia 2004 około godziny 14:00 ruszyło internetowe radio "GONZO STATION", prowadzone przez 3 DJ-ów: Gonzo von Krenzel, Zaglada i Emeryt. Mnie i Zagladę napewno dobrze znacie z forum a Dj Emeryt to mój kolega z klasy (on niezbyt często prowadzi audycję...).
Teraz strona techniczna:
Aby słuchać naszego radia należy posiadać WinAmpa (dowolna wersja). Jeśli ktoś nie ma WinAmpa to na dole postu podaje link - można sobie ściągnąć za darmo. Kiedy już mamy zainstalowanego i włączonego winAmpa wciskamy CTRL+L lub CTRL+X i wpisujemy "212.14.59.243:8800". Teraz trzeba poczekać aż się zbuforuje (wgra

). Zajmie to od kilku do kilkudziesięciu sekund w zależności od typu łącza i prędkości Twojego komputera. Teraz już możesz słuchać nas do woli!
P.S. Proszę nie zawracać głowy Dj'om pytaniami na temat "jak to zrobiliście?" - taka osoba otrzyma wirtualne upomnienie (jak na forum

) a jak dalej będzie nachalna zablokujemy tej osobie dostęp do radia (IP).
2. P.S. Radio nie działa przez cały dzień - możliwe, że kiedy włączysz, akurat nikt nie będzie nadawał audycji. W takim wypadku zapraszam później.
SERDECZNIE ZAPRASZAM!
...i pozdrawiam

WinAmp:
..::KLIKNIJ TU::.. [/ALIGN]
[ALIGN=center] Uwaga! Zauważyłem, że ten profesjonalny filtr forum zmienia rozszerzenia nawet między znacznikami <url></url>. Tak więc po kliknięciu na link do ściągania proszę usunąć "to_może_być_trojan/" i zamiast tego wpisać "exxe" (ale przez jedno X tylko
). Powinno działać.
[/ALIGN]