Zobacz pojedynczy post
stary 11-04-2004, 01:39   #6
Monoskar
Użytkownik Forum

Monoskar's Avatar

Data dołączenia: 25 03 2004
Lokacja: Hiberna

Monoskar ma numer GG 3253757
Domyślny

W swoim 23-y letnim życiu nie zdarzyło mi się pójść do sklepu i kupić oryginalnej gry
Ludziu jak ja od zawsze jakoś nazywano -> w czasach międzywojennych "kombinatorami", w epoce PRL'u "spekulantami" a dzisiaj zasłużyłem na miano pirata Nie widzę sensu kupowania oryginalnych gier gdyż to co najnowsze zawsze można znależć w sieciach p2p, nawet nie wiem co to znaczy "kupić" pirata bo mój eMule chodzi non stop i jedyne za co płacę to abonament za łącze... Gram we wszystko co wydaje mi się godne uwagi, komp oparty na Win XP Prof, Office XP oczywiście też, do tego kupa soft'u od Adobe Photoshop 7.0.1 do Winampa (wszystko z sieci). Szanuję ludzi za to, że doceniaja pracę programistów (wiem ile pracy trzeba włożyc w napisanie prostego programu), i jeżeli ktoś chce bawić się w kupowanie oryginalnego soft'u potrafię to uszanować. Mnie jednak nie stać na wszystko ze sklepowej półki dlatego wybrałem inną drogę...

P.S.a Kiedyś na innym forum (ich firma wydaje gry) zostałem zdegradowany za to, iż gdy koleś zaczął się żalić że po zmianie płyty głównej na inną nie może zarejestrować oryginalnej windy xp, doradziłem mu żeby ściagnął sobie crack'a aktywacyjnego i po krzyku...
P.S.b Do założyciela tematu -> jak mnie spotkasz w Carlin na Hiberni to możesz mnie od razu zabić, bo jestem maxymalnym n00bem, nigdy nie grałem w żadnego RPG'a (Tibia jest pierwszym tytułem), ostatnio niewiedziałem jak posługiwać się Depo, poza tym jestem na 9 lvl, mam long sword'a, soldier helmet, żadnych spodni, skórzane buty, tarczę z defense 26 (nie pamiętam nazwy ale coś na "D", skille 24/21 więc jeżeli Twój chory umysł dalej generuje pogląd "bij n00bów będziesz wielki" zapraszam, dasz upust swojej dresiarskiej psychice !!!!!!!!!!!!!!!! (Nick jak na forum) !!!!!!!!!
3) 14
4) knight
5) 42/39 22mlvl
7) Szaukam, żeby mniec prostekt
9) sama nie wiem czy sie na cokolwiek nadaje ...
Monoskar jest offline   Odpowiedz z Cytatem